You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Ben gidiyorum
Ben gidiyorum.

Forumdaki üyeliğimi kendi kafamdan bugün itibariyle bitiriyorum.

Forumda kaldığım süre zarfında tanıştığım görüştüğüm karşılıklı istifade ettiğimiz arkadaşlarımız oldu. Aramızdaki hesaplarımız kıyamet gününe kalacaktır, çünkü her hesabın sonu orada bağlanır. Artık kim ne işlemişse orada karşılığını görecektir.

Bu hesap durumu haricinde, yetkili olmayan arkadaşlardan bir kişi hariç gerisine hakkım helaldir.

İdareci arkadaşlardan ise tam tersine, gülsevra kardeşime hakkım helaldir, gerisiyle kıyamet günü görüşeceğiz. Bakalım tereddüt ettikleri noktalarda doğru mu davranmışlar diye Rabbimiz kıyamet günü açıklasın bize.

Ben sıkıldım artık. Kafası basmayanlara zorla bir şey anlatmaktan.

uzaktan seyretme durumlarından da sıkıldım. Başkalarına zarar vermemek için kendime daha fazla zarar vermeyi istemiyorum.

Eğer idareci arkadaşlarda birazcık kendilerine karşı saygı varsa, bu sayfada Orhan22 isimli şahsın yazmasına müsade etmezler. Hiç değilse burada yazdırmayın yani. Ne diyorum? Adam münafık, aramıza nifak sokmak için gelmiş.

kendim söylüyorum kendim dinliyorum. Giderim dinlendiğim bir yerde konuşurum ben de.

Kime inanıyor ve kimden korkuyorsanız ona emanet olun.

Son mesajımdır, helalleşmek için filan rahatsız etmeyin, helal etmiyorum siz de etmeyin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Ben gidiyorum
Sayın yetkili. Bu mesajdan cihetle üyeliğimi siliniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ne oldu,bılgın orhan bılgısınden daha mı az geldı? ateıstle konustuklarını anlatırken hıc bu sekılde degıldı durum,mat edıyordun onları.orhana a mı gucun yetmedı mı hacı? sana kım verıyor kısılere munafık ahmak vs vs deme hakkını.kalbıne mı gırdın baktın da konusuyorsun!

kısının fıkırlerını begenmıyorsan karsılık vermezsın.o da kendın cal kendın oyna mısalı kendı ısıne bakar.sınırlenıp saga sola satasmanın geregı yok anlamı da yok.

burda kımsenın bır sozu ıle hareket edılmıyor.kımsenın uyelıgı sılınmıyor;eger sıldırmek gıbı bır nıyetın varsa atmaca geldıgınde soyle,geregını yapsın.aslında gerekte yok,istemıyorsan gelmezsın olur bıter.

senın de soyledıgın gıbı kıyamet gunu gorusuruz gülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-04-2011, Saat:11:50 AM, Düzenleyen: taha yusuf.
Profesör
bir ara firavun olmuştuk şimdi de şeytan mı olduk...eyvallah...hak helal etmemek ne kadar kolay..olsun bakalım...
biz müslümanlıgmıza yakışanı yapıp bütün müslümanlara hakkımızı helal ederiz...
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
allahın huzurunda görüşmek üzere!
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu

Kardeş ALLAME.....

Sadece şunu söyletebilirim ki....
ÜZÜLDÜM.....

Ancak yazılarınızda hep siz hakaretamiz ,aşağılayıcı ifadeler kullandınız..Ben azami derecede kullanmamaya çalıştım...

Ancak ben huysuz bir adamım. Bunu daha öncede yazmıştım...
İşim, mesleğim 30 yılıdır ,sabah akşam imtihan kağıdı okumak
yanlışları düzeltmek.. Kötü bir alışkanlık....

Siz de alimin yüzüne bakmak ibadettir dediğiniz anda....

Elimde değil...Kusura bakma...ÖZÜR DİLERİM...ama.....

Acaba kur'anı kerim bu ibadeti neden yazmamış...??
Unutulmuş ta ALİMLER mi anlamışlar bu unutkanlığı diye
düşünmemek mümkün değil Tabii ki....???
Ne yapalım ki benim inanışım KUR'AN DIŞI,KUR'ANA UYMAYAN
her düşünceyi, her fikri REDDEDER.....

Keşke birbirimize hakaret etmeden, sakin ve efendi bir şekilde
fikir alış verişinde bulunup, münazara edip tartışabilseydik.....

Kusura bakma kardeş....

SELAM KARDEŞ...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-04-2011, Saat:02:01 PM, Düzenleyen: ORHAN22.
Administrator
Yolunuz açık olsun
Konuyu uzatmaya gerek yok
konu kilit..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-04-2011, Saat:02:21 PM, Düzenleyen: Sükut.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.