Forumdaki üyeliğimi kendi kafamdan bugün itibariyle bitiriyorum.
Forumda kaldığım süre zarfında tanıştığım görüştüğüm karşılıklı istifade ettiğimiz arkadaşlarımız oldu. Aramızdaki hesaplarımız kıyamet gününe kalacaktır, çünkü her hesabın sonu orada bağlanır. Artık kim ne işlemişse orada karşılığını görecektir.
Bu hesap durumu haricinde, yetkili olmayan arkadaşlardan bir kişi hariç gerisine hakkım helaldir.
İdareci arkadaşlardan ise tam tersine, gülsevra kardeşime hakkım helaldir, gerisiyle kıyamet günü görüşeceğiz. Bakalım tereddüt ettikleri noktalarda doğru mu davranmışlar diye Rabbimiz kıyamet günü açıklasın bize.
Ben sıkıldım artık. Kafası basmayanlara zorla bir şey anlatmaktan.
uzaktan seyretme durumlarından da sıkıldım. Başkalarına zarar vermemek için kendime daha fazla zarar vermeyi istemiyorum.
Eğer idareci arkadaşlarda birazcık kendilerine karşı saygı varsa, bu sayfada Orhan22 isimli şahsın yazmasına müsade etmezler. Hiç değilse burada yazdırmayın yani. Ne diyorum? Adam münafık, aramıza nifak sokmak için gelmiş.
kendim söylüyorum kendim dinliyorum. Giderim dinlendiğim bir yerde konuşurum ben de.
Kime inanıyor ve kimden korkuyorsanız ona emanet olun.
Son mesajımdır, helalleşmek için filan rahatsız etmeyin, helal etmiyorum siz de etmeyin.
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)