You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
RE: Ben deniz Lory
Başkanım yönetticilerle çok iyi anlaştım şimdiye kadar, onların liderlik girişimcilik özelliğinide hep takdir etmişimdir ama bütün bunların yanında insan suçsuz olduğu bir eylemden dolayı kovulunca "bir sefere mahsusta olsa" bu durum insanın zihnine yuva yapıyor ve yıllarca unutulmuyor...

Vel hasıl bu yüzden öyle dedim zannımca...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
O halde işim olduğu için değil, "mülteci olmadığım için" mi dua etmeliyim acaba? Ben mi çok şanslıyım yoksa mülteciler mi çok şanssız... Hayat pek adil değil sanırım, her zaman duadan, iyilikten ve kardeşlikten yana olalım inşaallah @Nazlıcan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Konu nereye vardı gülücük Bu sene atanamazsam seneye ücretli çalışmayacağım gülücük Kadrolu-kadrosuz, senle ben gibi kraliçe-amele durumunda çünkü gülücük

Bir yere giriyorum soruyorlar meslek ne diye, diyorum "öğretmenim." Ben daha öğretme... demeden Adam kadrolumusun diye yapıştırıyor lafı :D İnsan önce bir vaay çeker demi gencecik yaşında öğretmen olmuşsun diye. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ne kraliçesi yaa lütfen gülücük

yoksa tiz kellesi vurula ifade
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.