You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ben azcık şifremi unuttum da

Ben azcık şifremi unuttum da

Profesör
RE: Ben azcık şifremi unuttum da
piştt kız
cevap yaz
hadi çıkıcam Tongue
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
kayıtlı maİL adresine gönderdim şifrenigülücük
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
yok diğerine. eger bu şekilde şifre kaybederseniz kendinizde alabilirsiniz. şifre girme bölümünde şifremi kaybettim kısmı var. ordan mail adresini yazıp isteyin.
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Ama ben anlamadım nasıl yapacagımı ki sen benim şifremi değiştirip göndersen olmazmıydı, linke tıklayınca yine benim profilim açılıyo yeni şifre gir falan yazmıyor ki ben profilim cıkıyo orda ne yapıcam ben...peh bana herşeyi unutmuşum...sen kendi nickinle girip benim şifremi değiştirip yeni şifremi bana gönderiversen çok mu zahmet vermiş olurum? Bak o kadar da kibarlaştım Rolleyes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
he acami uyemisingülücük ya kayıtlı diğer mailine geldi şifre. onunla giriş yapabilirsin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.