You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ben Atatürkçü DEĞİLİM

Ben Atatürkçü DEĞİLİM

Profesör
RE: Ben Atatürkçü DEĞİLİM
Şu halde islamist bir ülke olursak bizi keklik gibi avlarlar 48 saatte dedin sana bir ayet yazayımda sözlerinin doğru olmadığını sende anlayıver..

: Allah iman edip, dürüst ve faydalı işler yapanlara, tıpkı kendilerinden önce, gelip geçen bazı toplumları, yeryüzüne hakim kıldığı gibi, onları da yeryüzüne mutlaka hakim kılacağına ve onlar için hoş görüp, razı olduğu dini, sağlam temellere oturtup, yerleştireceğine ve korkularının ardından onları, mutlaka güvenli bir duruma kavuşturacağına dair söz vermiştir. Çünkü böyleleri, yalnız bana kulluk eder, benden başkasına tanrısal güçler yakıştırmazlar. Artık bundan sonra, kim inkâr yolunu seçerse, işte onlar ilâhî sınırları aşmış kimselerdir..

sorunun günümüz müslümanlarında olduğunu söylüyrosun, şunu hiç düşünüyormusun peki, bu günkü müslümanları görülmedik zülüm ve sömürü ile iş yapamaz hale getirenler kim?

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-12-2014, Saat:11:40 PM, Düzenleyen: Gül-i Cennet.
Üye
İzninle ben artık tartışmayı burda bitirmek isterim sevgili gül-i cennet gülücük
Yarın devam etsek olur mu ? gülücük
Bugün biraz yorgunumda

İkimizde güzel ve iyi şeyler istiyoruz dinimiz adına fakat yöntemlerimiz farklı gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
düşünce ne olursa olsun, yöntem Kur'an ve sünnet çerçevesinde olmadığı müddetce bir yere varılmaz , ÇÜNKÜ HAKİMİYET VE İDARE YETKİSİ KAYITSIZ ŞARTSIZ ALLAH'INDIR..O NE DERSE ÖYLE OLMUŞTUR OLACAKTIR.. iyi geceler.

Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Hey Allahım :D Komik Ötesi Abi Bu Ne Yaa..Köy Kahvesindeki Amca Daha Mantıklı Konusur Yemin Ediyorum..17-18 Yaş Aralığı Konuşmaları Bu Resmen..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Kim bilir mantıksız diye aşağıladığımız köy kahvesindeki amca hepimizden daha deneyimli ve hayat tecrübesine sahiptir gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör

Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Yukaridaki Yazınızda Öyle Anlasiliyorki Assagalayan Sizsiniz Beyefendi..Sizin Yazınıza Binaen Söyledim..Anadolu İnsanını Cahil Gören Sizsiniz ...: )
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 28-12-2014, Saat:11:56 PM, Düzenleyen: S@BıR.
Üye
Cahil demedim düşünce sisteminin değiştirlmesi gerek dedim gülücük

Ayrıca örnekler filistin, ırak ve suriyede çok açık ve net görülüyor
Dökülen kanlar, ölen insanlar hele ki ırağın başına gelenler dünyada cehennem resmen Türkiyeninde böyle bir duruma düşmemesi lazım.

Bunun için diplomasi yetersiz gücümüz ve kuvvetmiz olmalı ki sıra bizim ülkemize geldiğinde gözleri kesmesin dedim
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.