Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Ben Atatürkçü DEĞİLİM
Ben Atatürkçü DEĞİLİM
: Allah iman edip, dürüst ve faydalı işler yapanlara, tıpkı kendilerinden önce, gelip geçen bazı toplumları, yeryüzüne hakim kıldığı gibi, onları da yeryüzüne mutlaka hakim kılacağına ve onlar için hoş görüp, razı olduğu dini, sağlam temellere oturtup, yerleştireceğine ve korkularının ardından onları, mutlaka güvenli bir duruma kavuşturacağına dair söz vermiştir. Çünkü böyleleri, yalnız bana kulluk eder, benden başkasına tanrısal güçler yakıştırmazlar. Artık bundan sonra, kim inkâr yolunu seçerse, işte onlar ilâhî sınırları aşmış kimselerdir..
sorunun günümüz müslümanlarında olduğunu söylüyrosun, şunu hiç düşünüyormusun peki, bu günkü müslümanları görülmedik zülüm ve sömürü ile iş yapamaz hale getirenler kim?
Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil

Yarın devam etsek olur mu ?

Bugün biraz yorgunumda
İkimizde güzel ve iyi şeyler istiyoruz dinimiz adına fakat yöntemlerimiz farklı

Ayrıca örnekler filistin, ırak ve suriyede çok açık ve net görülüyor
Dökülen kanlar, ölen insanlar hele ki ırağın başına gelenler dünyada cehennem resmen Türkiyeninde böyle bir duruma düşmemesi lazım.
Bunun için diplomasi yetersiz gücümüz ve kuvvetmiz olmalı ki sıra bizim ülkemize geldiğinde gözleri kesmesin dedim
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi