You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

((Meksikalı))
RE: reyhan
yine sevdiğim üyelerden biriyle karşı karşıyayım neşeli cana yakın belliki çok becerikli bi ev kızı böyle yemeklerlerle tatlılarla özellikle de KURABİYELERle içli dışlı bi kız arkadaşher zaman avantajdır ama şükretsin ki uzakta Big Grin tanıştığıma memnun oldum huzur seninle olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
aslında bu reyhan var ya bu reyhan yani nasıl fena bi bilseniz ama bilemezsiniz tabi ..................................................................bi tek ben biliyorum bütün içindeki kötülükleri bana söyledi korkunç itiraflar ve korkunç cinayetler msn de gönderdiğin o inanılmaz ifadeler herşeyi anlatmaya yeter aslında ayrıca ergenekon davasında da adı geçen isimlerden biride kendisi.. askeri darbeye zorlamakla suçlanıyor ismini de gizliyo öyle avatarda masum bebekler onlar hep öldürdüğü bebekler iconiconicon neyse gelişmeleri ben aktarıcam sizlere şimdilik hoşçakalın bu nu söylemicektin reyhan abla intikamım acı olucak anladinanladinanladinanladinanladinanladinanladinanladinanladinanladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Tongue forumun spikerini dinlediniz Tongue

heh bi ben eksiktim ztn ergenekonda Tongue

sus yoksa senide avatar yaparım anladin

aşk olsun insan bir kurabiye için bu kadarmı yalan haber yapar ya Sad

ben masumum Tongue

ama spikerimiz zamanında

ablasının bileziğini çalmış bizzat kendi ağzından duydum TongueTongueTongue
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahahaahhahaahahaahhaahhahahahahahaahhahahahaahahahhaahahahahahhaahahhahaahhaahhahahahahahahahahahahahahahahahaha
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.