You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

(...)
Belinay
pek saygı değer üyemiz belinay hakkındaki duygu ve düşüncelerinizi bu başlık altında belirte bilirsiniz...
rosegul
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-05-2009, Saat:02:56 PM, Düzenleyen: Belinay.
General
RE: reyhan
pek saygı değer üyemiz reyhan hakkındaki duygu ve düşüncelerimi bu başlık altında belirte bililicem burda amaaaaa azzz soraaaaaaaaaaaaaaa!!......Smilegülücük

ne kadar renkli bi kişiliim ben yaa!Smile
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-10-2008, Saat:04:28 PM, Düzenleyen: mRw*92.
Profesör
Cvp: RE: reyhan
semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pek saygı değer üyemiz reyhan hakkındaki duygu ve düşüncelerimi bu başlık altında belirte bililicem burda amaaaaa azzz soraaaaaaaaaaaaaaa!!......Smilegülücük

ne kadar renkli bi kişiliim ben yaa!Smile

Tonguerenkli merwişgülücük
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
ımm ne desemm ya çok sakin ve iyi birisi daha bizim sitedekilerle tam olaark tanışmadı ondan yakında oda delirirgülücük
açılan konuları açma konusunda rekor kıracak o kesinleştiigülücük
tam gaz gidiyo durdura bilene aşk olsunngülücük
ama nese bu kadar yeter yaww velhasıl iyi kızdır gülücük

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ımm ne desemm ya çok sakin ve iyi birisi daha bizim sitedekilerle tam olaark tanışmadı ondan yakında oda delirirgülücük
açılan konuları açma konusunda rekor kıracak o kesinleştiigülücük
tam gaz gidiyo durdura bilene aşk olsunngülücük
ama nese bu kadar yeter yaww velhasıl iyi kızdır gülücük

rosegulrosegul
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
iyi...iyidir yanigülücük
ya pek konusamadık kendısıyle ama iyi anlascamıza inanıom inş..
sitede de sewılen bırı anlasılan Allah bozmasın=)

wesselam...
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Şeyda-Nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi...iyidir yanigülücük
ya pek konusamadık kendısıyle ama iyi anlascamıza inanıom inş..
sitede de sewılen bırı anlasılan Allah bozmasın=)

wesselam...

sagol cnm o senin kalbinin iyiligi , güzelligi rosegul
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
hah 7. sırayı ben kaptım çok şükür gülücükhımm...reyhan iyi birisi bence çünkü ha bire bizlere paylaşımlarıyla bilgiler sunuyu buda bizlerin yeni şeyler ögrenmesini saglıyo bunun için sana çok tşk ederim Allah razı olsun reyhangülücükpaylaşımlarının devamını dilerim ama fb ile ilgili paylaşımlarının inş. kökü kurur kahkahayani ben seni düşündügüm için sölüyom yoksa öyle bi ezerim ki ĞS paylaşımlarımla animallah kalkamazsın altından ifadenese her üye ye oldugu gibi sana da uzun yazdım hakkını helal et paylaşımlarının devamını dilerim selametle...Cesses
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hah 7. sırayı ben kaptım çok şükür gülücükhımm...reyhan iyi birisi bence çünkü ha bire bizlere paylaşımlarıyla bilgiler sunuyu buda bizlerin yeni şeyler ögrenmesini saglıyo bunun için sana çok tşk ederim Allah razı olsun reyhangülücükpaylaşımlarının devamını dilerim ama fb ile ilgili paylaşımlarının inş. kökü kurur kahkahayani ben seni düşündügüm için sölüyom yoksa öyle bi ezerim ki ĞS paylaşımlarımla animallah kalkamazsın altından ifadenese her üye ye oldugu gibi sana da uzun yazdım hakkını helal et paylaşımlarının devamını dilerim selametle...Cesses

gülücükrica ederim payalşımlarının devamını dilerime kadar güzeldi yorumun için çok sagol cesses ama sopaĞs ne oluyor ya gs demen gereiyor bi kere yada galatasaray hayır ben hiç fb ya fener bostan sönen bostangülücük vs diyormuyum hiç aaa çok ayıp dimi kahkahafb ile ilgili paylaşımlarım devam edecek inş.. kahkaha
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
aha ifadebekledigim cvp meydan okumaktır bu Ğ(yumuşagından)S kötü mü yapıyom yumuşak Ğ ile yazıom kibarlıkta yaramıyo bu Ğs ye nese hodri meydan öyleyse Winknese daha fazla katletmeyim sayfanı gülücükifade
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.