Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Belinay
Belinay

ne kadar renkli bi kişiliim ben yaa!
*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin!
semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pek saygı değer üyemiz reyhan hakkındaki duygu ve düşüncelerimi bu başlık altında belirte bililicem burda amaaaaa azzz soraaaaaaaaaaaaaaa!!......
ne kadar renkli bi kişiliim ben yaa!
renkli merwiş

açılan konuları açma konusunda rekor kıracak o kesinleştii

tam gaz gidiyo durdura bilene aşk olsunn

ama nese bu kadar yeter yaww velhasıl iyi kızdır
Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ımm ne desemm ya çok sakin ve iyi birisi daha bizim sitedekilerle tam olaark tanışmadı ondan yakında oda delirir
açılan konuları açma konusunda rekor kıracak o kesinleştii
tam gaz gidiyo durdura bilene aşk olsunn
ama nese bu kadar yeter yaww velhasıl iyi kızdır

ya pek konusamadık kendısıyle ama iyi anlascamıza inanıom inş..
sitede de sewılen bırı anlasılan Allah bozmasın=)
wesselam...
hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Şeyda-Nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi...iyidir yani
ya pek konusamadık kendısıyle ama iyi anlascamıza inanıom inş..
sitede de sewılen bırı anlasılan Allah bozmasın=)
wesselam...
sagol cnm o senin kalbinin iyiligi , güzelligi
hımm...reyhan iyi birisi bence çünkü ha bire bizlere paylaşımlarıyla bilgiler sunuyu buda bizlerin yeni şeyler ögrenmesini saglıyo bunun için sana çok tşk ederim Allah razı olsun reyhan
paylaşımlarının devamını dilerim ama fb ile ilgili paylaşımlarının inş. kökü kurur
yani ben seni düşündügüm için sölüyom yoksa öyle bi ezerim ki ĞS paylaşımlarımla animallah kalkamazsın altından
nese her üye ye oldugu gibi sana da uzun yazdım hakkını helal et paylaşımlarının devamını dilerim selametle...Cesses
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hah 7. sırayı ben kaptım çok şükürhımm...reyhan iyi birisi bence çünkü ha bire bizlere paylaşımlarıyla bilgiler sunuyu buda bizlerin yeni şeyler ögrenmesini saglıyo bunun için sana çok tşk ederim Allah razı olsun reyhan
paylaşımlarının devamını dilerim ama fb ile ilgili paylaşımlarının inş. kökü kurur
yani ben seni düşündügüm için sölüyom yoksa öyle bi ezerim ki ĞS paylaşımlarımla animallah kalkamazsın altından
nese her üye ye oldugu gibi sana da uzun yazdım hakkını helal et paylaşımlarının devamını dilerim selametle...Cesses
rica ederim payalşımlarının devamını dilerime kadar güzeldi yorumun için çok sagol cesses ama
Ğs ne oluyor ya gs demen gereiyor bi kere yada galatasaray hayır ben hiç fb ya fener bostan sönen bostan
vs diyormuyum hiç aaa çok ayıp dimi
fb ile ilgili paylaşımlarım devam edecek inş..
bekledigim cvp meydan okumaktır bu Ğ(yumuşagından)S kötü mü yapıyom yumuşak Ğ ile yazıom kibarlıkta yaramıyo bu Ğs ye nese hodri meydan öyleyse
nese daha fazla katletmeyim sayfanı 
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi