You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Bedava internet
Selamün aleyküm arkadaşlar benim size bir sorum olacak telefon internetiyle telefon internetine ücret ödemeden bir programla ama programa ücret ödenmiş operatör aracı olarak internete bağlanıyorum operatör internet paketleri fiyatları çok pahalı olduğundan böyle birşey yapıyorum kul hakkına girer mi ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Bedava internet
Şöyle düşünün yani ben operatör internetini bedava kullanıyorum bir program aracılığıyla o programa para veriyorum durum bu yani gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Aynen doğru değil ama mecbur kalıyor insan.Öğrenciyiz o kadar fiyata internet satılmaz adamlar çok paragöz işte
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
o kullanımın karşılığında interneti sağlayan operatör hizmetinin karşılığını alamıyorsa ki bu uygulama programa para kazandırıyor ve program operatöre para ödemiyor gibi anladım, yani hizmeti sunan operatör ama parayı başka biri kazanıyorsa ben bunun etik olduğunu düşünmüyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Programın operatörle alakası yok zaten vpn hizmeti sunuyor normalde bedava internet programı diye bir program değil bedava girmeye yarıyor sadece
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Kardeşim Kullandığın program başkalarının internet paketine girip ordan (MB) tüketiyorsa eğer Kul Hakkına girersin.
Kullandığın program sağladığı interneti sana kendi kotasından veriyorsa sorun yok.

Bazı firmalar interneti toplu aldıp kendi ucuz satabiliyor. Oyle birşeyse sorun yok. Ama sana şifre kırma programı ile başkalarının internetine erişim sağlıyorsa ozaman kul hakkına girersin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Müjdat bey başkalarının internet paketine girmiyorda kullandığım program internet paketi üyeliği falan değil yani sadece vpn programı internete bağlanmamı sağlıyor ama turkcell internet sayesinde ben bu programa bir kere para veriyorum mesela , internete girmemi sağlıyor turkcellde işe yarıyor şebeke için ama turkcelle para yatırmıyorum internet paketi için sadece bu programa yatırıyorum turkcell açısından bir sıkıntı olurmu kul hakkı olarak yani onu merak etmiştim
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.