You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: Bedava internet
Bunu yapınca vicdanen rahat mısın ? değilsin dimi zaten sorunun cevabını vicdanın veriyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-03-2015, Saat:12:28 AM, Düzenleyen: trkaytkn.
Acemi Üye
Rahat değilim tabi çaresizlikten yapıyorum birazda ben kul hakkına girermi onu merak ediyorum turkcellin cebine giren parayı değiştirmediğini düşünüyorumda
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
çağdaş sorular bunlar, çağdaş sorulara fetvalar mercileri tarafından veriliyor tabi...şu an kim ne desede noksan demiş olcak diye düşünüyorum...

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bir mağazayı soyup ürünleri kendi dükkanına taşıyan bir hırsızdan sırf mağazada pahalı ama hırsızın dükkanında daha ucuz diye "çalıntı malı" ucuza almaktan çok farkı yok bu yaptığının.

sonuç olarak şirket de olsa holding de olsa esnaf da olsa sen hizmet sahibinin razı olmayacağı bir yola başvurmuşsun

yani bu şirket para kazanmak için bir düzen kuruyor işçi çalıştırıyor maaş veriyor ve internet erişimi satıyor

sende yaptığın bu eylemle kesin olarak internet hizmetini parayla satmak için uğraşan bu şirketin hakkına girmiş oluyorsun.

hayatta doğru ile yanlışı aradığın durumlarda kalıyorsan yapacağın ilk şeylerden birisi empati yapmak olmalı

sen bi şirket kurmuşsun internet hizmeti veriyorsun alet edavatı alıyorsun ve biri gelip senin bunca emek ile kurduğun düzende bazı açıklar bulup senin internetini bedavaya kullanıyoryada başkasına parayla satıyor senin ürettiğin bir şeyi

ne düşünürdün?

öğrenciyim o yüzden çaresizlikten bu işe girdim demen seni haklı çıkarmıyor

tıpkı fakirim diye çaresizlikten hırsızlık yaptım diyen birisinin haklı çıkamayacağı gibi...
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Zaten aklıma yatan birşey değil bırakmayı düşündüğüm birşey iradem kuvvetli hemen bırakıp bir daha yapmayabilirim sadece aklımda sorular vardı şeytanın verdiği vesvese midir artık ondan şey oldum sağolun verdiğiniz cevaplar için Allah razı olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.