You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bayanlar Çalışmalımıdır?

Anket Başlığı: Bayanlar Çalışmalımıdır?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Evet 19 (44.19%)
Hayır 24 (55.81%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 43 (100%)

Bayanlar Çalışmalımıdır?

Forumcu
RE: Bayanlar Çalışmalımıdır?
Bana göre caiz değil ismailağa caminden bir hocaya sordum
EZELDEN EBEDE GİDEN ALLAHIN DAVASIDIR MİLLİ GÖRÜŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: RE: Bayanlar Çalışmalımıdır?
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya bayanlar çalışmasın bncede... Şimdi tenbellikten demiyorum. Ha ewlenene kadar islami çerçeveye uygun yerlerde çalışsın ama evlendikten sonra çalışmamalı... Çünkü hem karı koca arasında sürtüşmelere neden olabilir, hemde bi çocuğun anaokullarında, kreşlerde büyümesine karşıyım bn valla... Otur evinde hayırlı evlat yetiştir kocanda görevini yapsın ewe ekmek getirsin... Yok yetmiyo para fln hikaye yani açgözlülük!... İlim farklı bişey ilim kültültür almaya çalışsın tabi!...

sühimcim bitanem ben senin gibi düşünmüyorum.örn ben kuran kursu hoclaığını istiyorum.bu mesleğin yararları;

-hz ali(ra) bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum buyuruyor"galiba ne demek istediğimi anladın

-zaten bu meslek sabah 9 da başlıyor öğle 12 de bitiyor.çocuğunu kreşlerde rezil rüsva da etmezsin..

-eş arası çatışmazlık(ev işleri problemi) öğleden sonra bütün gün evdesin güzelce evini toparla...vsvsvsvsvsvs...

geleceğimin planı..gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ya saçmalığa bak kadının yeri evidir kardeşim kadının kazandığı parayla evdeki gelire katkı olmaz evin bereketi gider herkez yerini bilsin bence hz.ayşe mecbur kalmadıkça evden bıle cıkmazmıs biz nelerin pesindeyiz yaaa islamdan kadının yeri evidirr.o kadargülücük merve
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aysesena inşallah istediğin gibi olur herşey

aminnnnnnnnnn atmaca dede...seni ilk maaşım ile fener maçına götürcem söz...gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aysesena inşallah istediğin gibi olur herşey

aminnnnnnnnnn atmaca dede...seni ilk maaşım ile fener maçına götürcem söz...gülücük

tamam ayse beraber gideriz birgün inş unutma bu sözünügülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
bu anketleri kim değerlendiriyo : p
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.