Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Bayanlar Çalışmalımıdır?
Anket Başlığı: Bayanlar Çalışmalımıdır?
Bayanlar Çalışmalımıdır?
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya bayanlar çalışmasın bncede... Şimdi tenbellikten demiyorum. Ha ewlenene kadar islami çerçeveye uygun yerlerde çalışsın ama evlendikten sonra çalışmamalı... Çünkü hem karı koca arasında sürtüşmelere neden olabilir, hemde bi çocuğun anaokullarında, kreşlerde büyümesine karşıyım bn valla... Otur evinde hayırlı evlat yetiştir kocanda görevini yapsın ewe ekmek getirsin... Yok yetmiyo para fln hikaye yani açgözlülük!... İlim farklı bişey ilim kültültür almaya çalışsın tabi!...
sühimcim bitanem ben senin gibi düşünmüyorum.örn ben kuran kursu hoclaığını istiyorum.bu mesleğin yararları;
-hz ali(ra) bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum buyuruyor"galiba ne demek istediğimi anladın
-zaten bu meslek sabah 9 da başlıyor öğle 12 de bitiyor.çocuğunu kreşlerde rezil rüsva da etmezsin..
-eş arası çatışmazlık(ev işleri problemi) öğleden sonra bütün gün evdesin güzelce evini toparla...vsvsvsvsvsvs...
geleceğimin planı..
merve
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aysesena inşallah istediğin gibi olur herşey
aminnnnnnnnnn atmaca dede...seni ilk maaşım ile fener maçına götürcem söz...
tamam ayse beraber gideriz birgün inş unutma bu sözünü
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi