You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bayanlar Çalışmalımıdır?

Anket Başlığı: Bayanlar Çalışmalımıdır?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Evet 19 (44.19%)
Hayır 24 (55.81%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 43 (100%)

Bayanlar Çalışmalımıdır?

รüгüռժü
RE: Bayanlar Çalışmalımıdır?
Tamam bilena kızma Smile sen çalış olmazsa alem sıkılsın , yardıma koşmayıp evde kalan sıkılsın.
Ama üzüldüm ya, abuk tarafından almayın dediğim halde neden abuk tarafından aldın gülücük
Hem şimdiki bayanlar adamın adamlığını elinden alıyor, kanaat etmedikleri için adama dünyayı dar ediyorlar. O yüzden
"bir ben vardır benden içeruuuu , benden derin , benden ziyade , işte o ben ve yine ben beraber takılıyoruz hayatta"
Adamlığımızda şükür yeter , fazlasını verirse benim güzel Allah ım daha bi adam olurum. O zaman senin düşüncene göre hiç evlenmeme gerenk kalmaz gülücük
Oku,
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu konuda mathamaraya katılıyorum duygusallaşmaya gerek yok diye düşünüyorum yaşayan yoksa biz yaşayalım biz öğretelim etrafımızdaki erkeklere erkeğin ve kadının görevini olmaz mı ? abartılı da olsa şöyle bi örnek veriyim, mekkedeki herkes hatta tüm dünya inkarın isyanın kucağındayken peygamber efendimiz herkes böyle deyip o toplum içinde yer almaya çalışmadı bilakis onlara doğruyu anlattı,herşekilde... bize de oluyor da bi kaç milyon erkeğe kadına nasıl davranılması gerektiğini öğretemiyoruz ? her zaman zoru seviyoruz da bu konuda neden sevemiyoruz, mathamara biraz şakayla karışık anlatmış olabilir ama oradaki lafların hiçbirisi boş, islamın özünde olmayan şeyler değil biraz etraflı araştırıp okusak kuranı ve ayetleri bişeyleri anlamak daha kolay olur diye düşünüyorum.
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bilakis duygusal değil gerçekçi bakıyorum olaya.Sevgili mathamara ben zaten çalışıyorum şükür (:
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
bence önce kadınların çalışmaktan anladıkları ne o irdelenmeli niyetler düzeltilmeli ve hepimiz islam için çalışmalıyız şunu söyleyebilirim ki sokaklar tiksindirici ve bizler için artık fazlasıyla tehlikeli zaman değişti artık bunu göz önünde bulundurmalı ve ve ve...

Bir taş at.
Bir taş daha at.
Bir şiir ateşle.
Bir yumruk yükselt.
Sesini yükselt.
Bir çocuk yetiştir.
Bir maske tak.
Duvara bir slogan yaz.
Şehitleri an.
Bir hayal kur.
Bir barikat kur.
Tarihine sahip çık.
Sokaklara sahip çık.
Bir slogan at.
Bir tohum ek.
Bir ateş yak.
Bir pencere camı kır.
Terle.
Sahte belge düzenle.
Bir bildiri bastır.
Bir kanun kaçağını barındır.
Bir yara sar.
Bir dosta sevgi göster.
Silahını temizle.
Hakikati söyle.
Bir miting düzenle.
Arkanı kolla.
Gökyüzüne bak.
İz bırakma.
Aklını kullan.
İşçilerden öğren.
Bir yoldaşa öğret.
Bir hücreyi ziyaret et.
Bir savaş esiri kurtar.
Fbi'ın gizli dosyalarını çal.
Kendi kalbini çal.
Parolayı aklında tut.
Bir aynasızı silahsızlandır.
Bir füzeyi çalışmaz hale getir.
Bir fıkra anlat.
Bir plan yap.
Bir umut ışığı ol.
İsmini değiştir.
Bir teoriyi test et.
Bir dogmaya meydan oku.
Korkunu kullan.
Bir damla gözyaşı akıt.
Haritayı incele.
Hainlerle hesaplaş.
Ağırlığını hakkıyla taşı.
Biraz daha ağırlık kazan.

SEVMEK İÇİN MÜCADELE ET.
SEVDİGİNİ SÖYLE.
SINIRI AŞ.
SEVDİĞİNİ BİR DAHA SÖYLE.

MALCOLM - X
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
Çok güzel yorumlar yapılmış okudum hepsini (: Bence durumu kötü değilse , hee bide evliyse, çocuğuda varsa çalışmamasından yanayım. Anne çalışıyosa baba çalışıyosa çocukla kim ilgilenicek ?? anaokulları, kreşler vs. ne kadar iyi eğitebilirlerki ?? Bence bayan çalşınca evde sorunlarda çıkıyor. Bayan oturucak evine çocuğuna bakıcak eşine güzel yemekler yapıcak..Erkekde evin geçimini sağlayacak. Bende bayanım bende çalışcam ama evli olsam çalışmam..Bide çalıştığın yer önemli tabi.
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
İdeal bir kadın nasıl bir ortamda nasıl bir işte çalışacağını zaten biliyordur. İffetine bir laf gelecek bir işte zaten çalışmaz. Eşiyle birlikte çocuğuna ebeveynlik yapacak vakti de bulacağını düşünüyorum. Bu bakımdan uygun şartlar olduktan sonra bi kadının çalışması bence sorun değil.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.