Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Bayanlar Çalışmalımıdır?
Anket Başlığı: Bayanlar Çalışmalımıdır?
Bayanlar Çalışmalımıdır?
ne bızı ugrastıyon ıkı saatır o zaaman
- Tokadı çaktımmı oturacak, yok ben anneme giderim, yok param var ayrı ev tutarım , yok sana muhtaç değilim bize ters.

- Sabah işe gidecekmişte , hanımefendi para kazanıyomuşta , banane ben çayımı isterim arkadaş , hemde eşimle beraber kahvaltıda.
- Patron izin vermemiş bugün, iş yemeğindeymiş. Yemezler kızım , geleceksin bebeğin mamasını vereceksin.

- Ay patron evli , kıskanmana gerenk yok masallarını yemem , patronun bayan olacak, işyerinde erkek sinek olmayacak.

En önemlisi hatunu tüm mesaisiyle beraber alıyorum arkadaş. Sen kalk 24 saatlik mesainin 8 saatini benim iznim olmadan rakip firmada çalış. Yok ya, sözleşmeye ters.

işin şakası biyana eğer gücüm yetiyorsa eşimin çalışmasını istemem. Onun işi beni adam etmek, evi ev etmek. Adam etmek derken abuk tarafından anlamayın. Erkeği bayana , bayanı erkeğe muhtaç yaratan ne kadınların aşağılanmasını sever, ne erkeğin. İkiside yerinde güzel, taş yerinde ağırdır.
talebeler cok yoruyor galıba
devam et
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)