You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bayanlar Çalışmalımıdır?

Anket Başlığı: Bayanlar Çalışmalımıdır?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Evet 19 (44.19%)
Hayır 24 (55.81%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 43 (100%)

Bayanlar Çalışmalımıdır?

Profesör
RE: Bayanlar Çalışmalımıdır?
senin de güneşin altında erimemi istiyorsun ama sende heveslenme Smile
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ben çalışırım siz oturun yoksa anlaşamıcaksınız ))
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
รüгüռժü
Bayanlar çalışmasın ÇÜNKÜÜÜÜÜ ;
- Tokadı çaktımmı oturacak, yok ben anneme giderim, yok param var ayrı ev tutarım , yok sana muhtaç değilim bize ters. Smile
- Sabah işe gidecekmişte , hanımefendi para kazanıyomuşta , banane ben çayımı isterim arkadaş , hemde eşimle beraber kahvaltıda. gülücük
- Patron izin vermemiş bugün, iş yemeğindeymiş. Yemezler kızım , geleceksin bebeğin mamasını vereceksin. gülücük
- Ay patron evli , kıskanmana gerenk yok masallarını yemem , patronun bayan olacak, işyerinde erkek sinek olmayacak. gülücük

En önemlisi hatunu tüm mesaisiyle beraber alıyorum arkadaş. Sen kalk 24 saatlik mesainin 8 saatini benim iznim olmadan rakip firmada çalış. Yok ya, sözleşmeye ters. gülücük

işin şakası biyana eğer gücüm yetiyorsa eşimin çalışmasını istemem. Onun işi beni adam etmek, evi ev etmek. Adam etmek derken abuk tarafından anlamayın. Erkeği bayana , bayanı erkeğe muhtaç yaratan ne kadınların aşağılanmasını sever, ne erkeğin. İkiside yerinde güzel, taş yerinde ağırdır.
Oku,
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.