Başörtü takmak Allah'ın emri peki allah başörtü takılmasını neden istiyor? Benim bildiğim bana öğretilen karşı cinsi etkilememek için ve saçların kocadan başkasına gösterilmemesi gerektiği.
Peki karşı cinsi etkilememek için başörtü takıp 40 ton makyaj yapmak neyin nesi. Pek anlamam ama yüzüne kalem çekip bi kaç pudra filan sürenler için söylemiyorum özellikle devlet büyüklerinin eşlerinde görüyorum bunu kimleri kastettğimi az çok anlamışsınızdır. Yoldada görüyorum böylelerini.
Kimsenin ne giydiği ne sürdüğü beni ilgilendirmez umrumdada değil açıkcası ama merak ediyorum yani.
Bu birazda şeye benzer yaz ayında altına şort giyiyosun üstüne mont
ha evet keşke hakkıyla tesettüre uyulsa, ancak insanoğlu her ne kadar islamı tüm yönü ile yaşamaya çalışsada sürekli savaş içinde bulunduğu bir nefsi var, farkında mısın bilmiyorum ama başörtülü bayanlar, sakallı abiler, 5 vakit namaz kılanlar, hacca gidenler, oruç tutanlar vs. bunlarda nefis taşıyor..yanlışı örnek almak zorunda değilsiniz..müslüman olan ancak tesettürlü olmayan ve 5 vakit namaz kılmayan hatta hiç namaz kılmayan birini "sen müslümanım diyorsun ama hiç ibadetini görmedim, üstelik islamın bir bayana farz kıldığı tesettürede riayet etmiyorsun, başını örtmüyorsun bir çabanda yok, sen nasıl müslümansın" dedin mi bir başörtülüyü eleştirdiğin kadar??