Xoox senin bu duruma "ruh hastalığı" tanımı getirmen kadar tuhaf bir durum olamaz heralde

Kusura bakmada sende hristiyan olduğun halde ibadetlerini yapmadığını (yapamadığını) (!) geçenlerde ifade etmiştin hatırladın dimi..sen dinini tam anlamıyla yaşıyor musunki bu insanlara ruh hastası diyorsun..bu anlamda senin yorumun başta kendinle çelişiyor. En son kiliseye ne zaman gittin diye sormuştum, işten güçten fırsat bulamıyorum gibi bir açıklama getirmiştin yanlış hatırlamıyorsam... verdiğin cevabıda hatırlıyorsunsur..Herneyse.
Başını örten herkes ne için örttüğünü biliyor mu acaba? Çoğu geleneksel takıyor o örtüyü, çoğu anne baba baskısı, çoğu eş baskısı ile..şimdi siz gelipte bu insanları gerçekten inancı gereği kapatan insanlarla karıştırırsanız adaletsizlik yapmış olursunuz..hakkaniyetli davranmamış olursunuz..ve kaldıki diyelimki, bayan başını inancı gereği kapatsın ancak tesettüre riayette etmemiş olsun tam anlamıyla, demekki tam anlamıyla idrak edememiş, demekki bu hareketinin sonucunda nasıl bir şekilde karşılanacağını bilmiyor, yada biliyor ancak nefsine yenik düşmüş..evet çok yakışıksız, kesinlikle hoş bir görüntü değil ancak kötüyü görcem diye uğraşmaya çalışmayın, kötüyü örnek alacağım diye uğraşmaya çalışmayın...hele yukardaki mesajlarda baZı ifadeler amacını aşmış vaziyette... geçenlerde şunu okudum forumda, hatırlayan arkadaşlar olacaktır "Karşımdaki inançlı insan ise, hatalarına karşı kırk bahane,onun adına kırk özür bulmam lazım." Nerde kaldı?