You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Başbakan Erdoğan Pakistan'da konuştu

Başbakan Erdoğan Pakistan'da konuştu

Acemi Üye
RE: Başbakan Erdoğan Pakistan'da konuştu
(hele hele ülkenin sembolleri olan İkiz Kuleler ve ABD’nin göz bebeği olan Pentagon) yazdığınız gibi gözbebeği olan bir yer sıradan bir yolcu uçağının gelip çarpmasıyla nasıl oluyorda suikast olarak sizin gibi bir müslüman tarafından değerlendiriliyor?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
. Hele hele ülkenin sembolleri olan İkiz Kuleler ve ABD’nin göz bebeği olan Pentagon’u kendisinin vurması akıl dışıdır. Kendiniz diyorsunuz göz bebeği olan bir yer sıradan bir yolcu uçağının gelip çarpmasıyla yerle bir olacak öylemi ? Komik cidden.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-06-2012, Saat:06:21 PM, Düzenleyen: karadamlalar.
Acemi Üye
Daha fazla birşey demeye gerek yok şu sorunun cevabını verebilseniz bu kladar link ayet vide atmanıza gerek kalmayacak. . O uçak hava güvenliğini nasıl geçip amerikanın gözbebeğini yerle bir etti? Hayalet uçak olsa hava güvenlik sisteminden geçemez sıradan bir yolcu uçağı nasıl geçti hemde kaçırılmış kuleye cevap vermeyen birşeylerin yolunda olmadığı bilinen bir uçak? Harbiden komiksiniz ya kendi başaramız olsa gurur duyacam amerikanın işine bizim işimiz demek cidden üzücü durum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
uçaklarda pilotlar zorlanarak bu saldırılar yapıldı,pilotlara haber verme imkanı sağlanmadı ve hava güvenlik sadece uçağın rotasından garip bulabilecekleri şekidle ayrıldığından dolayı uyarabilirdi,mücahidler uçağı ele geçirince hemen "uçak bizde ey abd" mi demiş,rest mi çekmiş?hayır.abd nin uçakları engellemeye bir fırsatı olsa yaparlardı zaten.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Saçmalamayın son attığım linki inceleyin bu yazdıklarınızın mümkün olmadını anlarsınız. Uçak kaçırmaktan kolay ne var ozaman her gün bir uçak kaçırılsın aynı yöntemle başkanlık binası konsolosluklar akla neresi geliyorsa yerle bir edilsin:=) Böyle saçma bir mantık olabilirmi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-06-2012, Saat:06:32 PM, Düzenleyen: kalbim-uyanmıyor.
General
son attığın linkteki teoriler çürümüş teoriler kardeşim,uçak kaçırmayı başka nasıl yapacaksın o zaman?anlamıyorum gerçekten,komplo teorileri üzerine gidiyoruz bunların saçmalıklarını açıklıyoruz,mantıklı cevap verince "olur mu öyle iş" cevabı alıyoruz.internette bu kadar kelamıyla uğraşırken cihadın bizler de oturup kalanlarız evet,ama en azından mücahidlere iftira atmıyoruz,dua ediyoruz,Allahtan bizlere de cihad etmeyi nasip etmesini diliyoruz,yine diliyorum Rabbim hem sana hem bana tüm müslümanlara birleşip kendi yolunda savaşmayı nasip etsin(amin).

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"Tanrı'nın batıramayacağı"(haşa) iddia edilen Titanic gemisinin battığına inananlar neden ikiz kulelerin yıkılamayacağında ısrar ediyorlar anlamış değilim.yıkıldığına dair deliller açık,komplo teorileri de çürütüldü,"olamaz öyle iş,mantığına yatıyor mu hiç" gibi sözlere giriyoruz

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Tanrımı ne tanrısı bu zeus falanmı? ben tanrılara inanmıyorum. Amerikanın oyununu göremiyorsan konuyu daha fazla uzatma. Farkında olmadan müslümanlara iftira atıyorsun. Bir yolcu uçağının pat diye gelip çarpabileceği bir yer değil. Heleki sözde kaçırılmış bir uçağın çarpabileceği bir yer hiç değil. Uçak kaçırıp senin demenle sadece pilota yapılan baskı ile kuleye herşey yolunda izlenimi verip uçağı rotadan çıkarmak ve bunu kuleye teknik arıza olarak bildirmek ile uçağa müdahale edilmemesini sağlamak , yolların açılmasına müsade edilmesini sağlamak ki senin yazından bu çıkıyor ne derece mantıklı önce onu düşün? Farzı misal bu mantıksızlık senin mantığınla mantıklı diyelim bu yol çok basit ve masrafsız bir yol değilmi bu yol ile nerelere ne suikastlar yapılır ve yakın tarihteki tek örnek bu vakaifade Bu olay bu kadar basit olsaydı müslümanlar tarafından kaçırılıp amerkian yapılarına gömülmeyen bir uçak kalırmıydı orasıda tartışılır. Tartışılır diyorum ama sen sakın bu zihniyetle tartışmaya devam etme. Bildiğini savunup anlatmaya devam et. Allah c.c hepimizi doğru yola iletsin gerisi teferruattan ibaret başka birşey deil.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ben o tip tanrılardan bahsetmedim ya,neyse gerçek hakkında bir tartışmadan çok biribirimize laf sokmaya başlayacağız.kilitliyorum dileyen dilediğine inansın 2 mizin de delilleri açık.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.