You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Başbakan Erdoğan Pakistan'da konuştu

Başbakan Erdoğan Pakistan'da konuştu

Acemi Üye
RE: Başbakan Erdoğan Pakistan'da konuştu
Sıkılmadan okuyandan allah razı olsun.Tayyip siyonizm ilişkisi paranoya değildir arkadaşlar bu kadar kör olamayız. Irak bombalandığında amerika üssü arkadaşlarında dediği gibi türkiye üzerindeydi. Ve tayyip erdoğan olacak zavallı şahıs tüm kahraman bay ve bayan amerikan askerlerine duacıyız dedi. Çıkar ilişkileri için dua etmek mubahmıdır caizmidir. Siyonizme paranoya diyen arkadaş herşey bukadar ortada iken paranoya kelimesi komik kalıyor. Her şeyimiz özelleştirildi. Elektriğimiz onlarda,suyumuz onlarda,telefon ve internet hatlarımız onlarda,bankalar onlarda en önemlisi basın onlarda ve tüm haberler filtreleniyor düşünsenize bop projesini bürokrasi ile gerçekleştiremeyip savaş ortamı çıkarsalar bu saydığım kaynakların tümü kesildiğinde nereye kadar dayanabilirz. Kaldıki bop projesinde Tayyip başta olduğu sürece bu ülkeye düşman olmayacaklar sebebiyse belli canlı yayında açıkca bop projesinde yer aldığımıızı ve gelecekte diyarbakırın bu projenin merkezi olacağını açıkca çekinmeden söyledi hala diyorsunuzki dünyada yardıma muhtaç pek çok müslümana yardım etti tüm müslümanlar onu seviyor kardeşlerim uyansanıza müslümanlara yardım etmese müslümanalra yaranmasa %99 u müslüman olan bir ülkede nasıl başa gelecek. Şimdide suriye ile aramızı açacaklar farkında deilmisiniz etrafımızdaki tüm müslüman ülkelere bizi düşman ediyorlar ırak bitti sırada suriye var israilin gözüde zaten iranda en güçsüzden başlayıp güçlüye doğru yerle bir edip bop projesini gerçekleştirecekler. SİZCE NEDEN DÜNYADA ZULÜM GÖRMEYEN MÜSLÜMAN ÜLKERİN BAŞINDA TÜRKİYE GELİYOR sebebi güçlü olmamızmı hayır kesinlikle değil. Bence sebebi onlar gibi olmamız dilimiz değiştirilmiş allah kelamına uzağız kıyafetlerimiz holywood yıldızları gibi. Aile değerlerimizi kaybetmişiz. Mahremimiz özelimiz tvlerde canlı yayınlara konuk olmuş. Akşam ailece sofraya oturduğumuzda tv deki behlülün yengesine sarkıntılık etme sahneleri vb gibi daha saymakla bitmeyecek pek çok edebsizlik. Kısacası sadece kimliğinde islam yazan ama islamla alakası olmayan kemalist bir toplum olmuşuz tabiki genelleme yaparken allah yolunda olanları bu sıfata sokmuyorum sokamam. Osmanlının son dönemlerinden lale devrini hatırlarmısınız bilemem fakat tayyip erdoğanın heryere laleler diktirmesi. Madeni paranın kenarlarındaki lale sembomlleri kesinlikle tesadüf değil olmazda.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kardeşim tayyip satılık bir adamdır ben ona paranoya demedim,illuminati adı altında yok klip ifşası yok film ifşası,yok bilinç altı teknikleri falan filan.işin cılkı çıkıyor.tayyip siyonizmin ortadoğudaki sağlam bir kalesidir.tv hakkında söylediğine katılıyorum,her türlü ahlaksızlık gırla gidiyor.ki bu tv ler halkı dizilerle bağlayıp kendi uyutucu haberleriyle halkı uyutuyorlar.siyonizmi ve türkiyede bir şeyler döndüğünü inkar etmiyorum ancak illuminati lafı boş kısmıdır işin.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
İlluminati gibi neden düşüneyim kardeş. Belgeseli daha öncede izledim . Çok önceden planlanmış olaylar ve müslümanlıkla alakası yok. Bu ikiz kuleler ile ilgili windows metin belgesindeki Q33NY olayınada komplo deniyor ve bu kuleler yıkılmadan yıllar öncesine dayanan bir kod. Önceden planlanan her ne olursa olsun sayı ve semboller ile şifre edilip saklanıyor.Deşifre edildiğinde ise senin demen gibi komplo teorisi deniliyor. Zaten basında olan şeylerden alınan örneklerede komplo teorisi demeye gerek yok adamlar görünmesini ve bilinmesini istedikleri için zaten yayında direk halka izletiyorlar. Aksi olsaydı sansür konulurdu veya yayınlanmazdı. Sayı ve semboller ile hareket ettikleri apaçık ortada.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
açıkçası ben de tutup bir şeyler uydursam ve bu iddiaları yayınlayanlar hakkında bir şeyler desem siz ona aynı muameleyi yapacaksınız.peki güvenilirlik açısından ne olacak,aynı olacak.müslümanları pasifleştirebilmek için müslüman ülkelerde hep bu tip konular işleniyor.türkiyede,suriyede,ırakta,iranda el kaide ye cia ajanı deniyor.benzer şekilde kafkasyada rus tağutuyla savaşan mücahidlere de "kgb ajanı" deniyor aynı bölgede.derini düşünmekten yüzeydeki apaçık sorunları bir çırpıda siliyorsunuz,rahatça Allah yolunda mücadele etmiş insanlara "planlanmış insanlar" yaftasını yapıştırıyorsunuz,müslümanlıkla alakası yok(!) diyorsunuz.samimi şekilde söylüyorum,onların yanında cihada buğz eden pasifçiliğin müslümanlıkla alakası yoktur!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Planlamaktan bahsederken müslümanlardan bahsetmediğimi anlamadınız sanırım.Müslümanlıkla alakası yok derkende ikiz kuleleri yıkanlar müslüman değil anlamında söyledim. Savundumuz şeyler farkı değil ama siz konuyu nereye çekmek istiyorsunuz anlayamadım. Biraz daha yazışırsak sen müslüman değilsin diyeceksiniz . Senin bir şey uydurmanla kimseye bir sıfat yakıştırmam. Benim bashettiğim konu genel bir konu şahıs üzerine yoğunlaşmadığımı göremediniz sanırım. Pasifçilik derken islam için ne yaptığımı yada kimlerle ne yaşadığımı nereden bileceksiniz? Yazımın üstüne örnekleme vererek konuşuyorsunuz benim değindiğim konu medyada gerçekleşiyor ve medya gerçek dışı konuları işliyor. Siz gerçek ile gerçek dışı konuyu karıştırıyorsunuz cihada gidebilmenin bir yolu varsa öm ile iletişeme geçelim benide götür şimdi geleyim gelmeyen namert olsun ama bu ithamınızada alındım açıkçası.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-06-2012, Saat:05:28 PM, Düzenleyen: kalbim-uyanmıyor.
General
seni itham etmedim direk,ancak türkiyede müslümanıp deyip illuminati laflarını duyduğum-gördüğüm insanlarda var olan şeyler bunlar.ikiz kuleleri de müslüman mücahidler yıkmıştır Allahın izniyle.yıkılmadığına dair getirilen delilleri ben de biliyorum okudum ve güvenilir değil,müslümanların verdiği haberler varken hucurat suresi 6. ayeti hatırlamak lazım:
"6. Ey iman edenler! Eger bir fâsik size bir haber getirirse onun dogrulugunu arastirin. Yoksa bilmeden bir topluluga kötülük edersiniz de sonra yaptiginiza pisman olursunuz. "

sizi fasıklıkla itham etmiyorum yanlış anlamayın,bu illuminati furyasını başlatan kişiler ne idüğü belirsiz kafirlerdi,şia da bu dala tutunarak müslümanlara iftira ve zulüm etti

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Madem müslüman mücahidler yıktıda yıkım günü neden tüm yahudiler izinliydi? Mülümanların baş düşmanları yahudi soysuzları değilmi? Yanlış biliyorsun araştırmak her zaman doğru sonuca götürmez.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.