You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Banner yarismasi yapsak ?

Banner yarismasi yapsak ?

Forumcu
RE: Banner yarismasi yapsak ?
evet de buraya nasil koyacagimi bilmiyorum.. cunku bende sadece html olarak var bu.. html den gife gecireyim dedim sanirim o da olmadi..
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Upload ettiğin resmin linkini kırmızı kutucuğun içindeki butona tıklayıp
Ok ile gösterilen yere yapıştırırsan olur gülücük

[Resim: 32ok1j.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
tesekkur ederim ama bende resim olarak kayitli degil iste gülücük cnku sabit resim degil. gif gibi oynamali . banner yapma programiyla yaptigim icin html olarak var uzerine tikladigimda aciliyor embed code yaziyor altta. ama resim olarak yok.. html dosyasi buraya nasil yuklenir. asil problem bu gülücük
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
Oldugu gobi yuklenmiyor mu bu nasil banner yahugülücük
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
yokBig Grin cok ozel banner bu :D oyle herkes goremiyo :D

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Eutopia, kardesim sen banner Programmin adini ver, aksam bakip sana kayit etme islemi nasil oluyor söylerim..

gif, uzantili kayitlarda upload ettigin zaman normalde hareket eder, zamanim olsaydi eve gider, Photoshoptan kisa bir gif uzantili hareketli resim yapar upload ederdim..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
4ever ilgilendigin icin cok sagol.. gifler normalde hareket ediyor evet ben ne zaman gif olan bir dosyayi avatar olarak fln eklemeye calissam oynamaz Big Grin bende mi sorun anlamiyorum..
banner programi : Flash banner maker

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
sorun foruma gif ekleyememde :/
resim eklemek icin bir siteden upload edip koyuyoruz ya..
gif icinde oyle birsey gerekiyo.. keske direk bilgisayardan ekleyebilseydik..
herneyse..

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Eutopia Senin kullandıgın programı kullandım kaydetme seçeneğinde gif olarak kaydetme seceneği yok bu yüzden yükleyemiyorsun söylediğimiz sekilde. Başka programlar denemelisin gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Peki teşekkürler gülücük)

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.