You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
Bağlantı Sorunu
Siteye dün geceden sonra erişim kesilmiş.Saldırılar hala yoğun şekilde devam ediyor.Mysql session limiti dolmuş onu boşaltmam gerekti bu yüzden site kapalı kaldı.Forum tekrar aktifdir paylaşıma devam edebilirsiniz.Kesinti için özür dileriz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Bağlantı Sorunu
yehhyehh sonunda sitemmm benümm senü cok özledim laSmile
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
ya bu sorunu çok yaşıyoruz son zamanlarda sinir olmaya başladım artık

verin hepsini elime kurşunna dizim hepsini:
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
olur böle vakalar atmaca yakalarTongue
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
inşallah olmaz sabah girseymişim keşke kapalı kalmazdıgülücük akşam dükkandan dönünce gördüm maalesef.Arada sırada olur böyle vakalar sağlık olsun sıkıntı yokgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Alıştık artıkTongue
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.