Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Azrail hakkında
Azrail hakkında
azrail de bir melektir en nihayetinde, orak filan alakasız olur,hadi şeytan için ne koyarsan koyda resme
ama kitaplarda meleklerin tasfirleri var kaç kanatı oldukları kanatlarının genişliği vs
günah değil yani,ama kaynakların sahih olup olmadığına güvenemediğimiz için yine de pek fazla bu işlere kafa yormamak lazım
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE
Edit:Evet asıl adı Melekül Mevt.Bu kötü tasfircilerden biride putperestler.Örneğin shintoistler.Shinigami diye anıyorlar ama melek değil ölüm tanrısı diyorlar(tövbe haşaa)Adamlar bizim dinimizde melek diye geçene bile tapıyorlar,bazen acıyorum bu sapkınlık yapanlara.Hak yol varken batıldan niye giderler ve diretirler anlamıyorum.Ha birde bizim insanımızda gider Shinigami diye nick koyar forumlarda öyle takılır.Soruyorum nickinin anlamını biliyonmu diye evet der.O nick şintoist kökenli yani onlar batıl anlamlarında kullanıyorlar diyorum.Değiştirmen güzel olur diyorum.Adam bana diyor ki abicim ben o nickin anlamını değil de diğer anlamı azrailmiş onun için koydum yani azrail anlamınada geliyor diyor.Şimdi küfür yada şirk oluyor mu 1. anlamdan dolayı?Bazen böyle çift anlamlı kelimeler olur.Biri küfre düşürürken diğer anlamı küfre düşürmez.Burada niyet önemlimi?
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi