You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

R4BİA
RE: ayşesena
SAMİCİ AYŞESENA HE İŞTE BU YÜZDEN SEVİYORUM BEN BU KIZI gülücük

DÜNYA TATLISI TERTEMİZ KALBİ VARDIR ONUN

SEVİYORM SENİ AYŞEMSENAM
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: ayşesena
PEK FAZLA TANIMA FIRSATIM OLMADI AMA İYİ BİRİDİR HERALDE gülücük

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: ayşesena
ayşesena=sami
sami=ayşesena olamaz tabiki deTongue

sami sami diye kafayı yemeye az kaldı.yemeden önce burayı terk et ama.korkma ziyaretine gelirimhahahahahahaaSmilegülücük

çok güzel kekleniyo.ilk zamanlar kekelemiştik bu deliyihahahahahahaaSmilegülücüksonra şaka olduğunu öğrenince beni keklemeye çalıştı ama ben yemedimTongue

benle hep uğraşıyo.beni seviyo bana değer veriyo ondan.ay canım benim ne kadar iyisinTongueablana hep böle davran emigülücük

hanım hanımcık bir kızgülücük iyidir hoştur ama öğrenceği çok şey var bizlerden tabikideSmile

herşey gönlünce olsun canımiyiSmile
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayşesena=sami
sami=ayşesena olamaz tabiki deTongue

sami sami diye kafayı yemeye az kaldı.yemeden önce burayı terk et ama.korkma ziyaretine gelirim

çok güzel kekleniyo.ilk zamanlar kekelemiştik bu deliyihahahahahahaaSmilegülücüksonra şaka olduğunu öğrenince beni keklemeye çalıştı ama ben yemedimTongue

benle hep uğraşıyo.beni seviyo bana değer veriyo ondan.ay canım benim ne kadar iyisinTongueablana hep böle davran emi

hanım hanımcık bir kızgülücük iyidir hoştur ama öğrenceği çok şey var bizlerden tabikideSmile

herşey gönlünce olsun canımiyiSmile

abla hatırlatırım sende keklenmiştin medyanın önünde diyemiyosun...gülücük

"benle hep uğraşıyo.beni seviyo bana değer veriyo ondan" demişsin...

HAŞA...ÖYLE BİŞİ OLMADI OLAMAZ:Tongue

işin şakası tabii...

bende seni kocaman seviyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hiç yakından tanıma fırsatım olmadı ama hep nickini görünce gülümsediklerimden tatlı biri gülücük

bi de şu delikanlı takıntısı olmasa, bayana yakışmıyor ne de olsa gülücük
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.