You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: ayşesena
Çok fazla tanımıorum ama eminim ki ii bi kardeşimiz.iyiSmile
Sami hayranıııı ve Yalaova'ya gelin gitmek isteyen bi üyemiz...hahahagülücük)hahahagülücük)
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok fazla tanımıorum ama eminim ki ii bi kardeşimiz.iyiSmile
Sami hayranıııı ve Yalaova'ya gelin gitmek isteyen bi üyemiz...hahahagülücük)hahahagülücük)
aynen kihkihkihgülücük

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Babalar Önde Gider
RE: ayşesena
Bir imzalı sözde ben atayım dedim... Aysesena amma sevenin varmış yüreklerde yer edinmişsin heralde iyi birisin ben tanımıyorum gerçi ama öle diolarsa ölesindirgülücük hadi bys
Babalar Önde Gider....
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Her ne kadar fazla tanımasamda paylaşımları faydalı iyi bir kardeşimiz.
Geleceğin parlak olsun inşallah...
Yalova çok uzak kız napcan orda gel biz seni kayseri'ye alalım olma mı?kihkihkihgülücük
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: ayşesena
canım geç oldu ama biliyosun mezaretimi senisamiden tanıyorum burdada görüşmek nasip oldu daha birbirimizi tanıyacağız ayrıntılı inş. iyiki burdasın ve bizimlesin allah yolunu açık etsin iyilikler gör inş canım iyiSmile
sami abin gibi birini bulursun inş.hahahahahahaaSmilegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: ayşesena
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülücük amin ecmain....gülücükWink

kız bakıyorumda ağzın kulaklarına vurmuşkihkihkihgülücükkihkihkihgülücük

ben de ayşesenayı Sami YUSUF sayesinde tanıyorum...bizi Sami abim tanıştırmıştı.
"-bak Betül; bu Ayşesena.
sonrada Ayşesena ya dönüp:
-böyle değerli birisiyle( Tongue ) tanışmana vesile olabildiğim için ne kadar şükretsem azdır.benim yokluğumda da ismimi unutturmayın yeter" demişti hatırlıyonmu kızzicýn
Elif, Lam, Mim. Günahkar titrek ellerim,

'Elif Elif ' diye diye senden seni isterim,

Madem ki sana varmak,dikenli yollar geçmek, Vuslatımın kanıtı olsun; kevser suyundan içmek.

İki elif miktarı uzat acılarımı, Ne gelirse senden boynum kıldan ince,
...
...
...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.