Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Ayın Üyesi (Temmuz)
Anket Başlığı: Temmuz Ayının Üyesi Kim Olsun
Ayın Üyesi (Temmuz)
ama gelmesse basarım düğünü alırım takılanları
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..

ben anlamam :D
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Aklıma ne geldi.
Eski patronlarımdan biri, bilmem kaç cami bilmem kaç dernek yaptırmış. Allah daha çok yaptırsın, ama adam, adam olamamış, adamını tanıyamamış. niye. :D
Adam geldi dediki, şu işi sen yanlış yapıyorsun. Allah Allah dedim bu işin erbabıyım ben nasıl yanlış yapıyorum yani. Yok dedi, onu öyle yapacağına, burdan böyle çevirerek yapsan? ee ne olacak o zaman? ben 100 milyar daha fazla kaanacam. İyi de bundan bana ne? sen de daha fazla kazanırsın.
Yok dedim. sen kafana uyan birisini bul en iyisi. Yok dedi hükümetten bilmemkimden onayım var, yok denetleme bilmemnecisinden onayım var.
"dedim getir o hükümetin adamını bu işi ona yaptır, ben yapmıyorum".

velhasıl. haramı nerde görsek öcü görmüş gibi kaçarız. bi yanlışlık vardır diye düşündüm ondan öyle şey yaptım. ben bu kadar maaş almıyorum. bi yanlışlık yapmışsınız.
bi de gçenlede bi kitapçıdan mesaj gelmiş: "dünyada sen bir tanesin hediye kitap almak için..." filan diye bir mesaj. aramadım valla. niye aramadım derseniz. Yani ne alakası var. dünyada herkesten zaten bir tane var.
konuyu geldim kendime getirttim.
bu oylamanın sonucu zaten yavaş yavaş belli oldu da, biz de gelecek aya yatırım mı yapıyoruz. ya bu şeytan ne menem bir şey. Şimdi ben cidden öyle düşünerek mi yazdım, yoksa maaş fazla onu iade edeyim diye.
sizlerin , benim hakkımda, gelecek aya yatırım yaptığımı düşünmenizin riskini göğüs gererek hakkım olmayan şeyi iade edebilmek için yazdım desem. biliyorum. inanırsınız. Çünkü allame yalan demiyor pek.
:D
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
bizim masum duygularımızla oynandı yani
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi