You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ayın Üyesi (Temmuz)

Anket Başlığı: Temmuz Ayının Üyesi Kim Olsun

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
leyfunnur 16 (64.00%)
seyr 7 (28.00%)
esila 2 (8.00%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 25 (100%)

Ayın Üyesi (Temmuz)

Administrator
Ayın Üyesi (Temmuz)
Arkadaşlar Forum Üyeleri Olarak Temmuz Ayının Üyesini Belirliyoruz. Bu Ayın Adayları leyfenur, esila ve seyr.Hadi Bakalım Oylayın..gülücük

Adaylar;

leyfunnur

seyr

esila
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-07-2010, Saat:12:12 PM, Düzenleyen: AtMaCa.
Profesör
RE: Ayın Üyesi (Temmuz)
gülücük hayırlı olsun )) birde konuları degerlendirmeye özen göstersek daha iyi olar hiç degerlendirmiyoruz yeni farekettimgülücük
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ayın üyesi yarışmasını yeniden aktif ettik. yönetimin belirleyeceği en aktif 3 kişi arasında her ay oylama yapılacak ve en çok oyu alan arkadaş ayın üyesi olucak. hakeden kazansın
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
secim yapmak zorgülücük hepsini birden seçemiyomuyuz:D
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
ben burda ilk ayın üyesi secildiğimde diğer adaylar hile yapmışlardı sizde yapın hıc alakası olmayanları uye yapıp oy kullandırdılar

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.