You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ayın üyesi hakkında öneri

Cezalı Üye
Selamun aleyküm arkadaşlar,
Nasılsınız iyi misiniz? İnşaallah afiyettesinizdir.
Şu ayın üyesi meselesi.

Şimdi efendiler;

Ayın üyesi, kanaatim odur ki genel olarak üyelerin herhangi birilerinden seçilmek yerine, o ay üye olanlar arasından seçilmesi daha doğru olacaktır. Tabi bu benim düşüncem.

Maalesef sitemizde seçilen ayın üyeleri ayın üyesi değil, daha ziyade "en dikkat çekici üye" kategorisine girmektedir. Eğer seçilenler gerçekten bunlarsa, ayın üyesi ödülünün ismi,"en dikkat çekici üye" olmalıdır, ayın üyesi değil. Bunun ayla alakası yok çünkü.

Aslında ayın üyesine alternatifler getirilebilir. Örneğin; "haftanın üyesi", "ayın üyesi," "yılın üyesi" ve "on yılın üyesi", "yüz yılın üyesi" şeklinde kategoriler getirilebilir.

Burada konu özelinde örnek vermek gerekirse, benim bakış açıma göre yüz yılın üyesi olan taha yusuf ayın üyesine aday gösterilerek aslında tenzili rütbe edilmektedir. Bunlar yanlış uygulamalar.

@atmaca; öldü mi ısız islamiforum kaldi mü. Big Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-12-2015, Saat:09:45 AM, Düzenleyen: Allame Reloaded.
General
RE: Ayın üyesi hakkında öneri
tamam işte taha Yusuf a rakip üyeyi bulduk gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Ayın üyesi hakkında öneri
melek kim ? gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.