You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
Yeni üyeler avatar kullanamıyor mu?Ben o ayarı bulamadımda.icon

Ben görememişim pardon.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-10-2014, Saat:05:23 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
.
RE: Avatar Kullanamıyor muyuz?
Kullanıcı paneliniz var üstte, avatar değiştirme butonu var solda, orayı tıklayın
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Avatar Dedim Kim Olduklarını Hatırlamıyorum Ama Avatar Dediğim İçin Uyarildim..: ) Avatar Denemeye Özen Gösterdim.. Sizlerde Diyorsunuz..Şimdi Bu Forumda Avatar Demek Uygunmu Değilmi Biri Bana Aciklayabilirmi Lütfen ...: D
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Sorulan soruya olan cevabımın muhatabım tarafından anlaşılabilmesi için forumdaki kullanımı ne şekilde ayarlandı ise o şekilde izah etmek durumundayım, -avatar- ifadesi gerçektn yanlış olabilir yada kullanımı uygun olmayabilir ancak şu an forumdaki şekli -avatar değiştir- butonu olarak geçiyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Doğrusunu söylemek gerekirse "avatar" kelimesinin anlamını sizlerin bildiği kadar biliyorum.Eğer İslam'a aykırı bir anlam taşıyorsa,bundan sonra kullanmam.Tdk'dan bakmama rağmen avatar kelimesinin anlamını bulamadım.

Bu forumda avatar demek uygun mu sorusunu doğru bulmuyorum.Çünkü Müslüman,sadece bir forum sitesinde ya da camide Müslümanca konuşmaz.İslam bir mekana sıkıştırılamaz.

Yani trafikte de Müslümanız,okulumuzda da Müslümanız,sokakta da Müslümanız.Müslüman her yerde Müslümandır ve Müslümanca yaşamaya çalışmalıdır.Camide ya da İslami forum sitelerinde Müslümanca konuşup dışarıda öyle konuşmamak çok büyük bir çelişkidir.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Yaw İyiki Bişey Dedim..=gülücük Bu Soruyu Sordum Çünkü İki Kez İkaz Edildim Diyorum....Ibni Mesud....Herneyse Ben Bişey Dedim...: )
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
En basit bir durumu bile şahsi mesele haline getirebiliyoruz gülücük bir sıkıntı yok.Nazlıcan uyarmıştır büyük ihtimalle gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Zeynep İnanki Şahsi Mesele Haline Getirmiyorum..Ya Ben Uyarildigimda Bile Değilim Öyle Sordum..Ibni-Mesud Destan Yazdı..Ben Bilmiyorum Sanki Senin Yazdıklarını Beyin Yoksuluyumya Ben Fırsat Kollluyorsunuz Resmen..Biri Bişey Desede Yerden Yere Vursam Diye ..Münafık İlan Etmedigi Kalldi..Herşeyi Siz Biliyorsunuz Ya..Neyse Yağ Can Sikmamaya Değmez ..Konu Kapandı..Uzatmayalım Lütfen..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Alegria arkadaşım gülücük hakkaten büyütülecek bir durum yok, ibni mesud genel bir açıklama yapmış olmalı...ifadeleride uç ifadeler değilki..izah etmiş olayı kendince..Alegria ben yoğun bir gün geçirmiş isem eğer, sonrasında yine yeni yeniden çay içiyorum bir kupa gülücük böylelikle yorgunluğun verdiği pek çok sıkıntıyı atlatmış oluyorum gülücük sende dene bence ..Hakkaten bir sıkıntı yok yani.

İbni mesud siz profil olayını halledebildiniz mi?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.