You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

R4BİA
Cvp: RE: ASUDE
free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
HÜZÜN... Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben bu muhteşem kadınla tanışma şerefine nail olmuş bulunmaktayım

tanışamayanlar çatlasunnngülücük

Bak sen demek tanıştın ha! biz kalben tanıştık ne yapalım çatlamadık yanigülücük

İSTANBUL SEVDİKLERİNE AYNI ADRESİ VERİR... bak nükücüm asude ablacım ne güzel demiş

benimde buluşup tanışma ihtimalim çok yüksek çünkü istanbulda yaşıyoruz ikimizde rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
HÜZÜN... Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben bu muhteşem kadınla tanışma şerefine nail olmuş bulunmaktayım

canım benim yaa...
ne muhteşemi,ne şerefi,birde nail olmak,ne haddime nüketim...
.....
beni onure ettin sağolasın var olasın bitanem..
..
bu yüreği buruk ablanı çok mutlu ettin...
seviliyor, sayılıyor olmam çok güzel bir duygu...
ben acizene ,rabbinin garip bir kuluyum...
ama sizler gibi hazinelerin yüreklerinde yer etmek,onlara ablalık yapmak,onlara her vesilede öncülük etmek bir şereftir benim için...
diğer kardeşleriminde büyük kısmını tanıyorum...
onlarda beni tanıyacaklar inşaallah...
zamanla hepsiyle daha güzel tanışmışlıklarımız olacak...
burada sevgi saygı adına,dostluk adına hakiki mü'min kardeşler olup, menfaatleri ortadan kaldırıp,rasulun ümmetini, en güzel şekilde temsil etmeye çalışacagız...
tek yürekte atmasını öğreneceğiz Allahın izniyle...

seni seviyorum hüznüm...
[Resim: 1871qt9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Bak sen demek tanıştın ha! biz kalben tanıştık ne yapalım çatlamadık yanigülücük

İSTANBUL SEVDİKLERİNE AYNI ADRESİ VERİR... bak nükücüm asude ablacım ne güzel demiş

benimde buluşup tanışma ihtimalim çok yüksek çünkü istanbulda yaşıyoruz ikimizde rosegul

aynen öyle freeciğim biz gönül bağı kurduk seninle belki bir gün bir yerde kucaklaşmak nasip olur ...

evet gülüm bir gün selam veririm sana istanbulun herhangi bir sokağında...
sonra tanışırız yüzyüze kimbilir...
yada musait bir zamanda buluşabiliriz aynı adreste
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
EcRİN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:henüz tanışma şansımız olmadı inş oda olur herkes sevdgine göre çok iyi biri olsa gerek [/vidivodo]

tanışırız EcRİN kardeşim..
burdayız allah izin verirse...
teşekkür ederim kardeşim..

iyi olmak ve sevilmek çok güzel lutuflar...inşaallah öyleyizdir...
rabbim kabul buyurursa iyi bir müslüman olma gayreti içerindeyim...
allah razı olsun kardeşlerimin hepsindenrosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
RE: ASUDE

asude ablam....

tam bir edep abidesi....takva sahibi...kendisiyle konuşunca rahatladgm ve çook sevdiğim candan ve sıcakkanlı bi abla....gönül kapılarını sonuna kadar kendini sevenlere açan bi melek... rosegul

RABBIM seni ne bu dünya da ne de ahirette hiç yormasın..... rosegul

çocuklarını imanlı olarak size hayırlı evlatlardan eylesin inşaallah.... rosegul

ömrün boyunca herşey gönlün gibi güzel ve hayırlı olsun...iyiki varsın canm ablacm.... rosegul

Dostlar ırmaklar gibidir; kiminin suyu az kiminin çok, kiminde ellerin ıslanır sadece kiminde ruhun yıkanır boydan boya… rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Allah razı olsun züleyham tececcüh ettiğin nadide sözlerinle beni bahtiyar ettin..
kusura bakma bayagıdır foruma giremedim..kurs ve sınavlarım vardı..
bana şu güzel cuma gününde güzel bir moral oldu okuduklarım...
dualarına canu gönülden amin diyorum Rabbim sanada gönlünce en güzelinden hayırlar nasip eylesin..
sizlerde iyiki varsınız canlarım benim küçük kızlarımsınız..

------------------------------------------------------------
Dostlar ırmaklar gibidir; kiminin suyu az kiminin çok, kiminde ellerin ıslanır sadece kiminde ruhun yıkanır boydan boya…
----------------------------------------------------------------
çok anlamlı bir yazı umarım hepimiz boydan boya ruhen yıkanmışızdır dostluk ırmağında...
Bunu ilk beğenen sen ol.
S3Nİ S3VİYORUMM
tanışamadım ama çok tatlı özel bi ablamız olduğundan şüphem yok böyle sevilen ablalara özeniyorum sitede çok sevilen bi apla bende seviyorumm seniii asude aplaa tanışmat isterdimmüzgün

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.