You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

R4BİA
Cvp: ASUDE
Asude ablacım henüz konuşup tanışmak nasip olmadı çok isterim ayrıca seninle tanışıp kaynaşmak ama bende nacizane görüşlerimi yazmak itiyorum senin hakkında rosegul

öncelikle çok fazla bilgi birikimine sahipsin kültürlü aklı başında erdem sahibisin O GÜZEL YÜREĞİNİ İMANLA DOLDURMUŞSUN ALLAH DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN İNŞ
pamuk gibisin yaa yumuşacık rosegul herkese kocaman yüreğini açıyosun sevgi dolusun Askim sevgi kelebeğim benim rosegul
seninle oturup saatlerce sohbet etmeyi çok issterim yüzyüze faydalanmak isterim güzek sözlerinden ve kültür birikiminden ( bana çok sevdiğim birini hatırlatıyosun )

ALLAH MÜKAFATINI VERSİN İNŞ
MAHŞERDE BULUŞUR CENNETTE KOMŞU OLURUZ İNŞALLAH CANM ABLACIM flow
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Cvp: ASUDE
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Asude ablacım henüz konuşup tanışmak nasip olmadı çok isterim ayrıca seninle tanışıp kaynaşmak ama bende nacizane görüşlerimi yazmak itiyorum senin hakkında rosegul

öncelikle çok fazla bilgi birikimine sahipsin kültürlü aklı başında erdem sahibisin O GÜZEL YÜREĞİNİ İMANLA DOLDURMUŞSUN ALLAH DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN İNŞ
pamuk gibisin yaa yumuşacık rosegul herkese kocaman yüreğini açıyosun sevgi dolusun Askim sevgi kelebeğim benim rosegul
seninle oturup saatlerce sohbet etmeyi çok issterim yüzyüze faydalanmak isterim güzek sözlerinden ve kültür birikiminden ( bana çok sevdiğim birini hatırlatıyosun )

ALLAH MÜKAFATINI VERSİN İNŞ
MAHŞERDE BULUŞUR CENNETTE KOMŞU OLURUZ İNŞALLAH CANM ABLACIM flow

ALLAH RAZI OLSUN BİNNURUM...
GÜZEL SÖZLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...
HAKEDİYORMUYUM?? İNŞAALLAH LAYIĞIMDIR..
RABBİM NASİP EDERSE BULUŞUR TANIŞIRIZ..
İSTANBUL SEVDİKLERİNE AYNI ADRESİ VERİR...
BİR GÜN BİR YERDE TEVAFUK KİMBİLİR???
MEVLAM SİZLERİDE MUKAFATLANDIRSIN İNŞAALLAH...
HEMDE HURİLERİ KISKANDIRACAK LUTUFLARLA...
KOMŞULUĞA GELİNCE AKSİNİ DÜŞÜNMEDİM BİLE...
SEVGİYLE VE GÜZELLİKLE KAL CANIM...
YARADAN YARİN OLSUN...
[Resim: 1871qt9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-10-2008, Saat:04:41 AM, Düzenleyen: ASUDE.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: ASUDE
daha tanışmadık ama yazıların :yorumların çok güzel
RABBİM RAZI OLSUN ABLACIM
rosegulrosegulrosegulrosegulrosegulrosegul
TÜM GÜLLER SENİN OLSUN
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Cvp: RE: ASUDE
melisa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:daha tanışmadık ama yazıların :yorumların çok güzel
RABBİM RAZI OLSUN ABLACIM
rosegulrosegulrosegulrosegulrosegulrosegul
TÜM GÜLLER SENİN OLSUN

TEŞEKKÜR EDERİM MELİSACIĞIM...
TANIŞIRIZ ZAMAN BİZİM NASIL OLSA...
RABBİM SENDENDE RAZI OLSUN...
GÜL YAPRAKLARI YAĞSIN ÜZERİNİZE...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Selamun Aleykum burda herkes abla dediğine göre büyüğümüzsünüz demekki bende abla diyeyim size Asude abla sizi yakından tanımıyorum ama değerli bir insana benziyorsunuz paylaşımlarınız çok güzel ve duygu yüklü gerçektende yüreği güzel birisiniz Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin sizi tanımayı çok isterim ablacığım selam ve dua ile...
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Selamun Aleykum burda herkes abla dediğine göre büyüğümüzsünüz demekki bende abla diyeyim size Asude abla sizi yakından tanımıyorum ama değerli bir insana benziyorsunuz paylaşımlarınız çok güzel ve duygu yüklü gerçektende yüreği güzel birisiniz Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin sizi tanımayı çok isterim ablacığım selam ve dua ile...

ve aleyküm selam reyhan kardeşim...
elbet en büyüğünüz olarak ablanızım ...
sizlerde çok degerli kardeşlerim...
çok teşekkür ederim...
tanışmayı bende isterim...
inşaallah mü'mine kardeş olarak güzellikler bırakabiliriz...
rabbimde sizlerin gönlünüze layık olanı versin...
selam ve dua müşterek...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-10-2008, Saat:08:34 PM, Düzenleyen: ASUDE.
(...)
ben bu muhteşem kadınla tanışma şerefine nail olmuş bulunmaktayım

tanışamayanlar çatlasunnngülücük
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
HÜZÜN... Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben bu muhteşem kadınla tanışma şerefine nail olmuş bulunmaktayım

tanışamayanlar çatlasunnngülücük

Bak sen demek tanıştın ha! biz kalben tanıştık ne yapalım çatlamadık yanigülücük
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.