Sewerim seni iikide doğmuşuniyi
iyi
Ablacım Rabbim ömür boyu sağlık,bereket,huzur ve kocaman sewgiler içinde bi hayat nasip etsin sana ve ailene...
Hayırlı yaşlar olsun inş.:D:D
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
iyi
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OFLUM GÜZEL BİR JESTTİ DOGRUSU BENİM PAPATYALAR SÖNÜK KALDİ..
esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Amanda amannn ablamız bugün mü doğmuş???bu gün dogdum bahar ayların sonlarında...
Sewerim seni iikide doğmuşuniyiiyi
Ablacım Rabbim ömür boyu sağlık,bereket,huzur ve kocaman sewgiler içinde bi hayat nasip etsin sana ve ailene...
Hayırlı yaşlar olsun inş.:D:D
![[Resim: 1871qt9.gif]](http://img67.imageshack.us/img67/9378/1871qt9.gif)
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OFLUM GÜZEL BİR JESTTİ DOGRUSU BENİM PAPATYALAR SÖNÜK KALDİ..
papatyala......
....ımmmmmm...
onlarda....
...
güzelllll....
yupiii...
bu size kimi hatırlattı
esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OFLUM GÜZEL BİR JESTTİ DOGRUSU BENİM PAPATYALAR SÖNÜK KALDİ..
papatyala......
....ımmmmmm...
onlarda....
...
güzelllll....
yupiii...
bu size kimi hatırlattı
Dilekkk ablaaa .........
özledik...
hımmmm
........
)hahaha
)
esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OFLUM GÜZEL BİR JESTTİ DOGRUSU BENİM PAPATYALAR SÖNÜK KALDİ..
papatyala......
....ımmmmmm...
onlarda....
...
güzelllll....
yupiii...
bu size kimi hatırlattı
Dilekkk ablaaa .........
özledik...
hımmmm
........
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynen özledik....SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dilek canım yaaaazülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OFLUM GÜZEL BİR JESTTİ DOGRUSU BENİM PAPATYALAR SÖNÜK KALDİ..kucak dolusu papatya aldım...sağol bitanem....
papatyala......
....ımmmmmm...
onlarda....
...
güzelllll....
seninkide güzeldi teşekkürler oflum
yupiii...
bu size kimi hatırlattı
Dilekkk ablaaa .........
özledik...
hımmmm
........
oda bizi özlüyordur eminim......
tüüüü......
![[Resim: 1871qt9.gif]](http://img67.imageshack.us/img67/9378/1871qt9.gif)
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.