You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

vampiriçe:):):)
Cvp: RE: aşk olsun...
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mücahitin kendisi hiçbişy yapmasa bile dikkat çekicidir..öyle bi amaç gütmedi..sadece farklı bi vizyonları var..tek düze değiller..hoş görüver senin en büyük marifetindir hoşgörmek gülücük

tamam ruf kimseye karışma vesselamkahkahakahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Lebbeyk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:başlık neden bu kadar saçma anlayamadım.hoş geldin

evladım belliki sen yenisin...ikncisi burada düz bayağı olmaktan ise (senn gibi)böyle bir girişi yapmayı uygun gördüm bile demiyorum ben böyleyim...bunun akabinde direkt olarak ilk gelmiş olmanıda göz önünde bulundurarak bu cesareti nerden buldğunuda anlamış değilim doğrusu...saçma diye ilk girişi yapman beni ziyadesiyle memnun etti çünkü böyle bürüksel lahanalarına ihtiyacım var doğrusu devam....kimseye karışyıda sen anlıyamazsın uğraşma..birde farklılıkları fark edip farklı olmaya çalışman seni farklı kılmıyor...

fakat bu yazıyı okuyanların faidesi içün tekrar yaazıyorum üzerine alın ma haa sen takıl..

kimseye arışmayın

wesselam
Aşk Olsun...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-07-2008, Saat:03:53 PM, Düzenleyen: mücahid şahin.
Forumcu
RE: aşk olsun...
ııı şeyyy kızmazsanız bişey sormak istiyorum :D

lebbeyk ve mücahid şahin sizde konyalılık varmı biraz?????
...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ifade ifade
cuk oturmus dıye buna dıyolar sanırım....

kihkihkih ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
nisan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ııı şeyyy kızmazsanız bişey sormak istiyorum :D

lebbeyk ve mücahid şahin sizde konyalılık varmı biraz?????

yalova benimde kentimdir...

kimseye karışmayın
wesselam
Aşk Olsun...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-07-2008, Saat:04:01 PM, Düzenleyen: mücahid şahin.
Üye
mücahid şahin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Lebbeyk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:başlık neden bu kadar saçma anlayamadım.hoş geldin

evladım belliki sen yenisin...ikncisi burada düz bayağı olmaktan ise (senn gibi)böyle bir girişi yapmayı uygun gördüm bile demiyorum ben böyleyim...bunun akabinde direkt olarak ilk gelmiş olmanıda göz önünde bulundurarak bu cesareti nerden buldğunuda anlamış değilim doğrusu...saçma diye ilk girişi yapman beni ziyadesiyle memnun etti çünkü böyle bürüksel lahanalarına ihtiyacım var doğrusu devam....kimseye karışyıda sen anlıyamazsın uğraşma..birde farklılıkları fark edip farklı olmaya çalışman seni farklı kılmıyor...

fakat bu yazıyı okuyanların faidesi içün tekrar yaazıyorum üzerine alın ma haa sen takıl..

kimseye arışmayın

wesselam

akıl tam olunca söz azalır (hz. ali)
Lebbeyk.
Allahümme Lebbeyk.
Lebbeyk la şerike leke lebbeyk.
İnnel hamde ve’n-ni’mete
vel mülke leke la şerike lek.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Lebbeyk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

kimseye arışmayın

wesselam

söze bir diyeceğmiz yok fakat hz.ali senin yerinde olsaydı bu saçma başlığı kim açtı dermiydi evveliyatına uyan sözler sarf ette kale alalım..iikincisi merhamet etmiyene merhamet eedilmez avatarına resmini koyup riyakarlık ta kemale ermiş evladım...

kimseye karışma

wesselam
Aşk Olsun...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Lebbeyk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

kimseye arışmayın

wesselam

söze bir diyeceğmiz yok fakat hz.ali senin yerinde olsaydı bu saçma başlığı kim açtı dermiydi evveliyatına uyan sözler sarf ette kale alalım..iikincisi merhamet etmiyene merhamet eedilmez avatarına resmini koyup riyakarlık ta kemale ermiş evladım...

kimseye karışma

wesselam

riyakarlıkmı ne alaksı olabilir riyakarlıkla.resim koyan sadece ben değilim.kendne güveniyorsan sende koy.hakaret boyutuna varan yazılarını sadece Allah'a havale ediyorum.ben sabırlıyım hakkımı senden ahirette alacağım
Lebbeyk.
Allahümme Lebbeyk.
Lebbeyk la şerike leke lebbeyk.
İnnel hamde ve’n-ni’mete
vel mülke leke la şerike lek.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-07-2008, Saat:04:47 PM, Düzenleyen: Lebbeyk.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.