You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Arkadaşlar sadece bi merak ettigim için soruyorum

Arkadaşlar sadece bi merak ettigim için soruyorum

...
RE: Arkadaşlar sadece bi merak ettigim için soruyorum
Yaptığı yanlışı söylerek pişman olduğunu belirtmeli ve helalik istemeli.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Mümkün değil.

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Malesef... Sen diyelim bi ziynet eşyası çaldın gülücük (MİSAL) Bu küpe de olabilir yüzükte saatte... Saat ile gümüş yüzüğün parası birmi? Ya da gümüş yüzükle altın küpe eşdeğer mi gülücük O açıdan her ne şekilde kul hakkına girilmiş ise onun için helallik alınmalıdır. Adamın oğlunu öldürüp varıp kardeşim bu gün var yarın yok hakkını helal et diyip helallik alınmaz...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-10-2014, Saat:04:56 PM, Düzenleyen: seyranî.
...
Ya Sabır.

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
gülücük O kadar geniş değil malesef bilgim... Ama yanlış mı doğrumu tam hatırlayamadığım birşey var. Şimdi gelen abiler yanlış bir bilgiyse uyarsın lütfen... Yanlışa amel etmelerini istemem. Sanırım bu kul hakkı eğer söylenmeyecek dercede çok büyük ve kötü ise samimi bir tövbe ve o kişinin (hakkına girilen) adına hayırlar verilmeli yani o kişinin adına yardım dağıtmalı onun adına yoksul doyurmalı onu anmalı... Mesela bi yardım kuruluşuna para veriyorsa o kişinin namına vermeli... ALLAH KALPLERİNİZDEKİNİ BİLİR... O şahıs eğer sizin sayenizde Cennet'lik olursa belki Allah'ın rahmeti ve şefkati yüzü suyu hürmektine bağışlayabilir sizi...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.