You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ARKADAŞINIZIN YALAN SÖYLEDİĞİNİ NASIL ANLARSINIZ

ARKADAŞINIZIN YALAN SÖYLEDİĞİNİ NASIL ANLARSINIZ

Yeni Üye
RE: ARKADAŞINIZIN YALAN SÖYLEDİĞİNİ NASIL ANLARSINIZ
Ben anlamıyorum artık seni varya.
herhalde kendini kafamda tamamen boş bir noktaya oturtmaya çalışıyorsun. amaç buysa başarmak üzeresin söyliyim.
zaten tavırlarımla bunu hissettirdiğimi düşünüyorum. ancak, tüm arkadalarşının yalan söylediğini iddia etmen için elinde sağlam deliller olması lazım.
bir insanı yalancılıkla itham edersen ve ispatlayamazsan yalancı sen olursun.
bu da demektir ki, arkadaşların olmasa bile senin yalancı olduğun kesin yani.
çünkü ben bir arkadaşını biliyorum, asla yalan söylememiştir. asla, öasla, hiç bir zaman katiyyen yalan konuşmamıştır, konuşmaz, istese de konuşamaz. yolu kapalıdır. ama sen herkes yalancı dediğin zaman ve içlerinden birisi yalancı olmadığına göre, yalancı durumuna düşüyorsun.

üzgünüm..

kocaman bye bye'lar sana. ve hayatında başarılar, mutluluklar... vesaire...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
noldu neden üstüne alındın ki... ben gayri ciddi cevap verdim....zaten anlamadıgın kesin...ben sizin gibi vefasızlar yüzünden yeterince üzgünüm...siz zahmet buyurmayın...selametLe...dediklerinizi ne kadar yerine getirmiş oldugunuzu gözümüze soka soka göstermiş oldunuz uzun zamandır tşkLer...

ha siz o kocaman bye bye ları uzun zaman önce bize yapmıştınız özellikle de bana luzumsuz yere...saolun yine de gercekten yakışanı buydu..
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
Bana yalan söyleyeceksen önce gözlerinle anlaş !

Gözler ele verir herşeyi. Hal ve harekette önemli tabi Bööö
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
heidiiiiii kim bu!!!!!! :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
allame idi peterim kim olabiler)
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
vay vay vay :D heidi sen gerçekten iyi bir insansın yahu bir kez daha anladım :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
zaten hiç doğruyu söylememesinden anlarım :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.