Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
ARKADAŞINIZIN YALAN SÖYLEDİĞİNİ NASIL ANLARSINIZ
ARKADAŞINIZIN YALAN SÖYLEDİĞİNİ NASIL ANLARSINIZ
herhalde kendini kafamda tamamen boş bir noktaya oturtmaya çalışıyorsun. amaç buysa başarmak üzeresin söyliyim.
zaten tavırlarımla bunu hissettirdiğimi düşünüyorum. ancak, tüm arkadalarşının yalan söylediğini iddia etmen için elinde sağlam deliller olması lazım.
bir insanı yalancılıkla itham edersen ve ispatlayamazsan yalancı sen olursun.
bu da demektir ki, arkadaşların olmasa bile senin yalancı olduğun kesin yani.
çünkü ben bir arkadaşını biliyorum, asla yalan söylememiştir. asla, öasla, hiç bir zaman katiyyen yalan konuşmamıştır, konuşmaz, istese de konuşamaz. yolu kapalıdır. ama sen herkes yalancı dediğin zaman ve içlerinden birisi yalancı olmadığına göre, yalancı durumuna düşüyorsun.
üzgünüm..
kocaman
'lar sana. ve hayatında başarılar, mutluluklar... vesaire... ha siz o kocaman
ları uzun zaman önce bize yapmıştınız özellikle de bana luzumsuz yere...saolun yine de gercekten yakışanı buydu..
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi