You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

Forumcu
RE: Anlamlı izler
Yıllardır gönüller inciten, kalpler kıran taş oldun; denemek için bir zaman da toprak ol.(Mesnevi)
Deliye her gün  bayram...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
İnsan yandığı vakit yürek gövdenin içinde değildir de, gövde yüreğin içindedir belki.../ Hasan Ali Toptaş-Heba
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
"Muhabbetsiz ve Hz. Muhammed'siz bir kalp;
Dünya hayatı onun için zehir olur."
Muzaffer Ozak (Hz. Ömer ''r.a." kıssası sohbeti)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
"Köyümüzde yaşlı bir bekçi vardı, gece devriyelerinde bağırırdı: 'Her şey yolunda. Her şey yolunda!' Biz de huzurlu bir şekilde uyurduk. Sonra bir gece, bir hırsızlık oldu. Ve öğrendik ki meğerse bekçi körmüş! O, 'Her şey yolunda!' derdi, biz de güvende hissederdik kendimizi. O gün, bu kalbin ne kadar kolayca korkabildiğini öğrendim. Kandırmanız gerekiyor onu. Sorun ne kadar büyük olursa olsun, 'Her şey yolunda.' diyeceksiniz...

3 İDİOTS
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim
Bir tek köşen bile ayrılmamışken bana
Var olan ve olacak olan bütün köşelerinin sahibi benim
Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim
Sen kaç köşeli yıldızsın?
Sezai KARAKOÇ, Köşe
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Benim için çok mühim olan, sana aşık olmak veya aşık olmadığımı bağırıp yırtınmak değildir. Aslolan, seni kırmamak, üzmemek, kaybetmemektir.
Ahmed Arif
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.