You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

Uzman
RE: Anlamlı izler
"-Yoksun ki göremiyorum seni.
-Ben hep yoktum zaten, şimdi de yokum. Sen de yoktun.
-Nasıl yani, ben orada seninle yaşlanmadım mı? -Var idiysen kendisi gelmeden rüzgarı gelen; kapıdan girince çardağı zangır zangır titreten, varlığı evin her bir köşesinde yankılanan o zıpır adam nerede? Ya o evin bütün eşyalarını hizaya dizen sesin, ulaştığı yere kadar geçtiği her yeri dümdüz eden, bir süreliğine kaybolduğum yerden beni anında çekip alan sesin nerede?
Gerçek şuydu ki kadının tabiriyle 'dönülmez yerlere giden' biri, bir süre daha eşyalarda yaşamaya, zihinlere tutunmaya devam etse de zaman ondan kalanları da onu da aşındırıp tüketiyordu."
Recep Seyhan | Metal Çubukların Dansı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Sevgili örtmenler; sırf siz dediniz diye Çemberin merkezindeki 360° lik açıya, üçgenin iç açıları toplamının 180 derece olduğuna inandık; sorgusuz sualsiz.

Gününüz kutlu olsun.

alıntı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
"İlk inen vahyi “oku” olan Kitab-ı Kerim, insanın aklını ve vicdanını muhatap almıştır. Muhakkak ki okumak bir şuur ve bilinç haline dönüşmektir. Önderimiz ve rehberimiz Hz. Muhammed’e risalet görevi gelmeden önce yaşadığı toplum ümmi bir toplumdu. Yani kitapsız bir toplum. Okumayan, akletmeyen, hayatını sabitelere göre düzenlemeyen, kaypak, zalim ve menfaatperest bir toplum…"
Özcan Sarıer
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Anlamlı güzel sözler
"Bekleyeni bekleten de Allah, bekleteni bekleten de Allah.. Sabrı veren de Allah.."
-Bekleyişlerimiz hayra çıkar inşAllah...-
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Îmânım var demek, müslimânım demek, insanı kurtarmaz. Kalbin inanması, yakîn hâsıl etmesi lâzımdır. Hâlbuki, yakîn nerede? Zan bile yok. Belki vehm bile değil. Çünki, tehlükeli zemânlarda vehm edilen şeye karşı da, tedbîr almak, akl îcâbıdır.
İmâm-ı Rabbânî Ahmed-i Fârûkî Serhendî kuddise sirruh
Deliye her gün  bayram...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-11-2016, Saat:10:34 PM, Düzenleyen: ekberî.
Uzman
Tarım ve hayvancılık yapamıyorsanız, toprağı vatan da kılamıyorsunuz demektir. İnşaatçılık (gökdelenleşme) bir toprak hareketi değildir, topraktan sürgün yeme, topraksızlaşma, vatansız kalma aymazlığı demektir. Türkiye'de düşünce hareketleri tekno-metropolisttir, kentleşme/apartmanlaşma/gökdelenleşme zehrini "medeniyet" zannıyla yutmuştur.
Lütfi Bergen
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Bir film izler gibi izliyoruz hayatı. Ölüm hep başkalarına bulaşıyor.

Acı hep başkalarına.Gitgide kirleniyoruz oysa.Gitgide çirkinleşiyor yüzünüz.

Film bitiyor artık.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
"Kaderine meydan okuyan; kararlı, gururlu, kaybetmeyi sevmeyen, düşük karakterli insana modern insan denir."

İÇİNİZDEKİ ÖKÜZE OHA DEYİN- BÜLENT AKYÜREK
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.