You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

Uzman
RE: Anlamlı izler
Kimi zamanlar vardır ki yağmurun sesindeki müziği duyabilmek için sessiz olmak gerekir.
T. Angelopoulos, Leyleğin Geciken Adımı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
niyazi mısri'
"ben sanırdım alem içre bana hiç yar kalmadı,/ben beni terk eyledim bildim ki ağyar kalmadı.
cümle eşyada görürdüm har var gülzar yok/hep gülistan oldu alem şimdi hiç har kalmadı...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
İnsan zirvelere tırmanınca, başkalarında hemen bir himaye duygusu oluşur. "Çok çıkma düşersin!" derler. Bu aslında rahmâni değil, nefsânidir. Kanma!
Erol Çalı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
* Kendi kendinize senaryolar üretirsiniz.
* O kişiye takılıp kalmakla, aileniz ve çocuklarınızı incitirsiniz.
* Kızdığınız kişi belki mutluyken, siz kendi kendinizi mutsuz etmeye devam edersiniz. Çevrenizdeki dostlarınızı da incitmeye başlarsınız. Sinir hastası olmaya başlar, aşırı öfke üzüntüye kapılıp sonunda kalp hastalığı, bel fıtığı, ülser ve kanseri tetiklersiniz.
* Sizin bu durumunuz, takıntı yaptığınız kişiye asla zarar vermez.
* Siz sadece kendinize ve yakın çevrenize zarar verirsiniz…
* Tercih sizin, ya kendi kendinize zarar vererek takıntı yapmaya devam edin, ya da her şeyi zamana bırakın.
( alıntı)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Bütün sağnaklarını yağdır haydi yağdır
İster bir cehennem aç ister bir mayıs getir
Her vurguna hazırım nasılsa her şey pusuda gibi
A. Hicri İZGÖREN
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
"Bir babayı çocuklarının önünde küçük düşürmek, bir çalışanı kapıda saatlerce bekletip, görüşmeden geri göndermek, iki çocuktan birine para, çikolata verip diğerine vermemek, bir genci fakirliğinden mülhem aşağılamak, bir yaşlının anlattıklarını umursamayıp, dinliyormuş gibi yapıp hiç dinlememek büyük günahlardandı..."
Tarık Tufan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Ne arıyorsun?
Ebedî hayatı mı?
Zavallı Dostum!
Bu geçici hayatta ne buldun ki onun ebedîsini arıyorsun?
Sana soruyorum:
"Bu hayatta ne var?"
(A'mak-ı Hayal)
Deliye her gün  bayram...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
âşık veysel hanımının başka birisini sevdiğini ve onunla kaçacağını sezinler. hanımının onu terk edeceğini anladığı gün de, giderken zorda kalmasın diye ayakkabısının içine para koyar
Deliye her gün  bayram...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-11-2016, Saat:10:48 PM, Düzenleyen: ekberî.
Uzman
Jeanne: Söyle bana Modigliani, kör bir adam nasıl resim çizebilir? Bilmiyorsun!
Modigliani: Kimsenin görmediğini resmeder, hiçkimsenin!

ALINTI
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.