You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

General
RE: Anlamlı izler
''insanın gökyüzüne bakacak vakti olmalı, yapamadım, yetiştiremedim, edemedim, hiç bir zaman bitmez, hiç bir devirde de bitmemiştir. hilkate bakmalı insan, kendisiyle yalnız kalmalı, işte yokluk öyle başlıyor... varlık zor, varlık çok ağır, varlıkla meşgul olmak... o siklet kalbi çok yoruyor azizim...'' S. Ökten
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bakıp imreniyorum akınına
Şehrin üstünden geçen bulutların,
Belki gidiyorlar yakınına
Rüyamızı kuşatan hudutların.
A.Muhip Dıranas
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"Eğer yeterince büyük bir yalan uydurur ve sürekli tekrarlarsan, sonunda insanlar buna inanacaktır."
Joseph Goebbel (Nazi Propaganda bakanı)
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Niye yazıyorum ki bunları. İçimiz bir dolap değil ki açıp bakalım. Açıp gösterelim. Yine de anlatıyoruz ama. Bizi farkedince eşyaların arasına gizlenmeye çalışan bir böceğe benziyor anlattıklarım. Gelecektim. Ama daha bir kötü hatıram olsun istemedim.
— Cahit Zarifoğlu - Yaşamak
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Size kalpsiz diyorlar. Fakat yüreğiniz saftır. Ve ben içten utancınızı severim. Siz "med"dinizden utanıyorsunuz başkaları "cezir"lerinden...
Nietzsche / Zerdüş
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yatarken Fatiha ve İhlâs okuyan kimse, ölümden başka her şeyin zararından emin olur.
| Hadis-i Şerif, İbni Abdilber
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bazen düşünüyorum da hayatım boyunca söylemeyip de vazgeçtiğim şeyleri söyleseydim ne değişirdi acaba?
Tarık Tufan
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.