You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

Yönetici
RE: Anlamlı izler
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Amin Allah razı olsun.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"...Her şeyi yutmuşlar, dinleri, kabileleri, putları... Nereye uğramışlarsa, giderlerken arkalarında yıkıntıya dönmüş topraklar bırakmışlar... Ancak bu barbarların sakallarından, miğferlerinden, atlarının nallarından çakıl taşları gibi bize pırıl pırıl sözler kalmış!
Anadil...
Sonunda biz kaybettik... sonunda biz kazandık...
Her şeyi aldılar, her şeyi bıraktılar...
Bize sözleri bıraktılar."
Pablo Neruda | Yaşadığımı İtiraf Ediyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ben birşeyi hiç mi hiç, az sevemedim,Hele 'orta' hiç sevmedim.Hep çok sevdim. Arkadaşlarımı da çok severim.Yeryüzüne biterim. Eve portakal alınca sandıkla alıyorum, dayanamayanlar çürüyor, bayım!"
|Nuri Pakdil
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Karanlık, kapkaranlık bir sokak arıyoruz.
Gidemeyenlerin sığınabileceği türden bir sokak.
Oysa biz gitmeyi denemedik bile.
Biz gitmeyi denemedik.
Tarık Tufan
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Kimseyle alay etme, asla kimseyi küçük düşürme, kalbinin en ücra köşesinde bile yapma bunu. İnsan yaşamı alaya alınmayacak kadar hüzünlü ve ciddidir.
Fernando Pessoa
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Dünya fani,her şeyi de fani! Marifetullah gönüllerde olursa, ona ne ölüm var, ne de bir şey.
Şeyh Mehmed Zahid KOTKU (K.S.)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.