Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
anarşist ne demek.
anarşist ne demek.
Ayrıca o varken bu başlığı açmadın, şimdi açman sitedeki üyeleri dedikoduya teşfik eder...
elhmdülillah
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Düzene karşı bi müslüman olamaz mı? ...
Ayrıca o varken bu başlığı açmadın, şimdi açman sitedeki üyeleri dedikoduya teşfik eder...
o varken beyefendiyle daha tanışmamıştık sühim. adamı bilmiodum. tabii bize küfürlü om yollayınca müslüman mı anarşist mi anu anlamaya çalıştım. kendi olsaydı öğrenirdim ama kendileri kovulunca buna fırsat bulamadım.düzene karşı müslüman cihad eder. anarşist olmaz
yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:birileri anarşist lafını çok kullanmaya başladı son günlerde. merak ettim bu anarşist ne oluyooo diye. düşüncelerinizi almak isterdim. haaaa bide sitemizde rahmetli ateşdevrimi (müslüm anarşist vardı) bu anarşistlerin müslümanıdamı oluyooo merak ettim..
ya rahmetli değil ateş gelecek bi kaç gün snra
ayrıca anarşist in sözlük anlamı farklı kullanımı farklı

mesela otoriteye başkaldıran anlamına gelir fakat günümzde isyancılara devlete zarar verenlere diyolar öyle yanii
eğer öleyse böle bi başlık açman hoş olmamış..
ayrıca problemleribnizi kendi aranızda halledin lütfen, foruma taşımayın..
yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Düzene karşı bi müslüman olamaz mı? ...
o varken beyefendiyle daha tanışmamıştık sühim. adamı bilmiodum. tabii bize küfürlü om yollayınca müslüman mı anarşist mi anu anlamaya çalıştım. kendi olsaydı öğrenirdim ama kendileri kovulunca buna fırsat bulamadım.düzene karşı müslüman cihad eder. anarşist olmaz
ya iyide müslüm anarşit ten kasıt MÜSLÜMAN ANARŞİST DEĞİLDİR
O MÜSLÜMCÜLERE AİT BİŞEDİR
MESELA ROCK DA VARDIR AMA BU ŞARKININ İÇİNDE PUNKÇULAR METALCİLER
ANATOLİANCILAR VARDIR İŞTE BÖYLEE..
MERAK ETME O AKLA GELEN ANLAMDAKİ KÖTÜ ANARŞİST İ KASTETMEMİŞTİR

Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Düzene karşı bi müslüman olamaz mı? ...
ya iyide müslüm anarşit ten kasıt MÜSLÜMAN ANARŞİST DEĞİLDİR
O MÜSLÜMCÜLERE AİT BİŞEDİR
MESELA ROCK DA VARDIR AMA BU ŞARKININ İÇİNDE PUNKÇULAR METALCİLER
ANATOLİANCILAR VARDIR İŞTE BÖYLEE..
MERAK ETME O AKLA GELEN ANLAMDAKİ KÖTÜ ANARŞİST İ KASTETMEMİŞTİR
heeee.doğruu... arkadaşımız maşallah mütkhiş bi müslim anarşist. çağdaşı attıran o. hemde ağıza alınmiicak küfürler etmiş. öyleki aile falan kalmamış. söylesene bunun müslümanlıkla ne alakası var.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi