You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

anarşist ne demek.

kimya-yı saadet
RE: anarşist ne demek.
Ya bunu medya kötü insanların sıfatı olarak kullandığı için siz böyle tanımlıyo olbilsiniz...

bunun anlamı sizde söylediniz.. Düzene karşı olan.. Anlamı bu dimi? Eeee yok müslümandan anarşist olmaz bilmem ne...

Ayrıca nerden emin olabiliyosunuz bu kadar anarşist olduğuna... İsimlere takılmamak lazım.. Sitede yorumlarından en çok teşekkür alan isimler bunlar.

Küfür olayına gelince... Tabiki savunmuyorum ateşdevrimiyle aynı görüşleride savunmuyoruz zaten.
Yersiz bnzetler, saygızca konuşmalara maruz kalınca böyle küfür etmiş...
Ayrıca çağdaşta etmiş diye biliyorum..

He bide şimdi burda hiç bir erkek bana ömrümde küfür etmedim demesin... Mutlaka vardır etmeyenler çok azda olsa ama Bn imam- hatipte okuyorum...Hiç etmemişede raslamadım. Sizde etmişsinizdir... Hele ki elin mankenine bnzetildiğinizi düşünün...
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
herkes kendi içinde anarşisttir ama ülkenin birliğini düzenini bozmak bu vatana ihanet etmekle eşittir
mevcut düzeni kabul etmemek en doğal hakkı her bireyin ve fakat bu düzeni değiştirmek anarşiyle olmaz biz müslüman olarak bu olaya cihad deriz...ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: anarşist ne demek.
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya bunu medya kötü insanların sıfatı olarak kullandığı için siz böyle tanımlıyo olbilsiniz...

bunun anlamı sizde söylediniz.. Düzene karşı olan.. Anlamı bu dimi? Eeee yok müslümandan anarşist olmaz bilmem ne...

Ayrıca nerden emin olabiliyosunuz bu kadar anarşist olduğuna... İsimlere takılmamak lazım.. Sitede yorumlarından en çok teşekkür alan isimler bunlar.

Küfür olayına gelince... Tabiki savunmuyorum ateşdevrimiyle aynı görüşleride savunmuyoruz zaten.

He bide şimdi burda hiç bir erkek bana ömrümde küfür etmedim demesin... Mutlaka vardır etmeyenler çok azda olsa ama Bn imam- hatipte okuyorum...Hiç etmemişede raslamadım. Sizde etmişsinizdir... Hele ki elin mankenine bnzetildiğinizi düşünün...

acaba kimlerden teşekkr alıyor... kovulma sebebini görsen acaba düşüncelerinde bir değişiklik olurmydu cok mrak nediyormm..
Bunu ilk beğenen sen ol.
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya bunu medya kötü insanların sıfatı olarak kullandığı için siz böyle tanımlıyo olbilsiniz...

suhim bi ana babaya küfür var çok ağır. bide başka küfür. karıştırmamak lazım. konudan tesekkür alsın ömden küfür atsın. eee tabiii bilinmioyaa öm msj ları tabii teşekkürler gözönünde bulundurulur
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Ya bn küfürünü savunmadım...
Çağdaşta etmiş ona bakarsan. Tabiki edilmemesi gerekir.. Ama bn arkasından konuşmayı genede yanlış buluyorum.
Hemde çağdaş bizzat bana ana baba küfürü kadar ağır bi kelime kullndı hemde ö.m felanda değil apaçık forumda.
Özür diledi helallik istedi... Helal ettim büyüklük bnde kalsın diye...
Ama sizin yaptığınız çok ayıp. Bnimde sitede hoşlanmadığım insanlar var ama ulu orta onu kötülemiyorum.

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
ya bi dk yeni imza yaptım da ona bakmak için yazdm gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Düzene karşı bi müslüman olamaz mı? ...

Ayrıca o varken bu başlığı açmadın, şimdi açman sitedeki üyeleri dedikoduya teşfik eder...

o varken beyefendiyle daha tanışmamıştık sühim. adamı bilmiodum. tabii bize küfürlü om yollayınca müslüman mı anarşist mi anu anlamaya çalıştım. kendi olsaydı öğrenirdim ama kendileri kovulunca buna fırsat bulamadım.düzene karşı müslüman cihad eder. anarşist olmaz

ya iyide müslüm anarşit ten kasıt MÜSLÜMAN ANARŞİST DEĞİLDİR
O MÜSLÜMCÜLERE AİT BİŞEDİR
MESELA ROCK DA VARDIR AMA BU ŞARKININ İÇİNDE PUNKÇULAR METALCİLER
ANATOLİANCILAR VARDIR İŞTE BÖYLEE..
MERAK ETME O AKLA GELEN ANLAMDAKİ KÖTÜ ANARŞİST İ KASTETMEMİŞTİR Smilegülücük

heeee.doğruu... arkadaşımız maşallah mütkhiş bi müslim anarşist. çağdaşı attıran o. hemde ağıza alınmiicak küfürler etmiş. öyleki aile falan kalmamış. söylesene bunun müslümanlıkla ne alakası var. sinir

AHMET KONUYU KAPA ARTIK BİRİLERİ BİR HATA İŞLEDİ VE CEZASINI ALDI UZATMANIN LÜZUMU YOK Uyalim
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olur reyyan kardeş sustum

zahmet olduğu sustuğun ya neyse...

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.