You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allahaısmarladık(atılma talebi)

Allahaısmarladık(atılma talebi)

Ruhumuz Yeter...
RE: Allahaısmarladık(atılma talebi)
zeynep ne istiyolar bunlar sendengülücük
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Bilemedim abi baskı altındayım :D mobbing uyguluyorlar..amma kırılganlar heeee..kendi ifadelerini biz görmicez onlar istedikleri şekilde kalp kırabilcek ..sanırım bunu istiyor kendileri, zatı âlileri
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
psikolojik baski var diyosungülücük neyse ben araniza girmiyim)
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Hayır silmeyeceğim gereksiz insan !! Bu sefer gerçekten terbiye sınırlarını zorladın, bende seviyene iniyorum, ne derece lüzumsuz bir şahıs olduğun görülsün bilinsin diye mesajını silmiyorum...senin forumda yaptığın gerekli yada gereksiz mesajların takip ediliyorki bizde müdahale ediyoruz anlamına geliyor..evet her ne kadar kaale alınmayacak derecede hadsiz biri olsanda, paylaşımlarına göz atıyoruz..yönetim bu yetkiyi bana verdi ise eğer bende bunu en güzel şekilde ve uygun şekilde kullanırım, bu seni zerre kadar ilgilendirmez..abdulvedud ile hiçbir sorunumuz yok..kendisinin bir takım yorumlar düşünce yapısına fikir yapısına uymadığı için böyle bir talepte bulundu, ancak sen sadece zırvalıyorsun işte, amacın dikkat çekmeye çalışmaktan başka birşey değil..gelmek istemiyor isen bir daha sözünde durur ve buraya uğramazsın, öyle gel gitler yapmazsın, sinsi sinsi siteyi misafir ütye olarak ziyaret edipte acaba biri birşey yazmışmı, acaba birine çamur atabilirmiyim havasına girmezsin, ancak foruma girip, ortalığı karıştırıp çıkmasını bilirsin..gideceksen git, kalacaksanda diğer üyelerden ders al biraz..ama gitmen en hayırlısı..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-04-2014, Saat:05:17 PM, Düzenleyen: Mihman.
.
Ve yine dengesizce bir mesajına rastlarsam kopyalayıp için rahat olsun yönetime göstereceğim, ama burdan sileceğimki, yeter artık, ortalığı bulandırma
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.