You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allah için beni İslama - Kuran ' a inandırın

Allah için beni İslama - Kuran ' a inandırın

General
RE: Allah için beni İslama - Kuran ' a inandırın
Senin adına mutlu olduk ....alpi kardeşinde dediği gibi bizden uzaklaşma...elinden geldiğince sitede bulunmanı isteriz..

ya bu arada hayatımda hiç ateist sitesine girmedim...merak ettim nasıl bir sapıklık içindeler...ööfff şeytan soldan yanaştı birden :D

Euzübillahimineşşeytanirracim
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
diyosun ...tamam tavsiyene uyacağım

mesela hangi siteler ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Site adresi vermeyeyim de bir üyenin yazdıklarını alıntı yapayım.
Bu şahıs sözde Kuranı okumuş anlamış ve inkar etmiş birisi.
Şöyle bir sergilemiş cahilliğini (bilgisizlik anlamında).

Alıntı: Kuran'da Insanliga, Bilime, Evrensellige, Cagdaslasmaya Yonelik Bir Ayet Var mi?

Bir kisi kendince ya da kendinden istenence bir rehber hazirladiginda, bu rehber eger toplumu yonlendirecek ve yaptirima koyacak bir anlam ve icerik tasiyorsa; bu rehberde, insanliga, bilime, cagdaslasmaya yonelik maddeler olmalidir.

Eger bir rehber sadece korku salmak ve insanoglunu bir nicelik olarak sadece verilene boyun egmeye suru psikolojisi temelinde yonlendiriyorsa, bu rehber insanliga ne saglar?

Evet kuran denen ve islam dini temelinde bir rehber olarak algilanan kitapta, insanliga evrensellige cagdasliga ve bilime ait ne vardir?

Oldugunu dusunenler ya da soyleyenler bunu ayetler ile gosterebilir mi?

Eger bu denilenlerin disinda Kuran'in bir amaci oldugu dusunuluyorsa, Kuran'in amaci nedir?

Insanogluna ne vermek istemektedir?

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kuran denen gülücük kelimeye bak...siteye girmeden sinirlenmeye başladım Big Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Alıntıyı iyice tahlil edersen, şahsın Kuran'ı bir beşerin yazdığına iman ettiğini ve materyalist görüşe sahip olduğunu göreceksin.

Çünkü Kuran'ı yazan şahsın insanlığa hizmet için yazmadığını aksine korkutmak ve sindirmek amacı ile yazdığını vurgulamaya çalışıyor.

Kısaca aklınca Kuran'ın yazılma amacını sorguluyor. Ama o çoktan kararını vermiş zaten.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Ateist sitelerine hiçbir Müslüman kardeşimizin girmesini tavsiye etmiyorum. Anlattıkları yalanda olsa orada "dinsiz topluluk" kendilerine arka çıkar. Yani şüpheye, vesveseye düştüğümüz anda biri sağdan diğeri soldan vurmaya başlar. İmanın sarsıldığında kendini çok kötü hissedersin hiçbir şey keyif vermez. Vaktimizi küfre sapmış genç topluluğuna değil de Allah kelamı kainatta eşi benzeri olmayan Kur'an-i Kerim'i anlamakla geçirirsek daha hayırlı olur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.