You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allah için beni İslama - Kuran ' a inandırın

Allah için beni İslama - Kuran ' a inandırın

Üye
RE: Allah için beni İslama - Kuran ' a inandırın
Ebu lehep olayını 8 yıl olayını o esnada İman etse çıkacak sıkıntıları göre bilmen ve bunun doğuracağı sonuçları analiz edebilen birinin;

Sözlüklerde ateistlerin ya da islamdışı inanç benimsiyenlerin neden bu şekilde inandıklarıyla alakalı entryleri falan okumaktan etkilenmesi açıkcası beni şaşırttı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Sen ne söylersen söyle aksini söylecek akıl sınırlarınizi zorlayacaklar bu sebeple beyhude uğraşıyorsun ! Bunun yerine onların yaşamlarını incelemen aslında sana doğruyu gösterir.
" Ne gereği var güzel bir gece hamd ediyorum" !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-10-2015, Saat:12:25 AM, Düzenleyen: h..
Yönetici
Bilmiyorlar kardeşim cahiller.

Arapça bilmeyen birisini n kuran ayetlerini tefsir etmesi, manalar çıkarması olacak iş değil, gülünç ve dehşet verici.

Tekrar söyleyeyim CAHİLLER. Cahillerle boy ölçüşemezsin, tartışamazsın.

Sen en iyisi sözlük yerine al eline tefsiri oku. Önce iyice İslamı öğrenmeue bak. İmanını güçlendirmeye bak. Boşver sözlüğü ve bu cahil insanları.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Sozlukler degil de oralar ergenus dolu.
Etkilenecek bir sey oralarda.

Fakat turandursun sitesinde kült ateistler vardi.
Etkilenmistim bende. Yani insanin kafasi karışıyor.
Fakat bir sure sonra çok saçma gelmeye başlıyor.
Geçici bir süreç.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Gülme krizine girdim resmen
Az kaldım kanepeden aşağı düşeyim
yahu kardeş sözlükteki yazarlardan mealmi öğrenilirmiş la çoğu yukardaki arkadaşın dediği gibi ergenus yuh ya

kendin bile sözlükten mi artık bilmem alıntıladığın ayette genişlediğini söylüyon

Vüsat! ne demek kardeş aç bi bak ki ne manaya gelio genişlik genlik genişleme demek bide yazmış genişliyor yazmıyor
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.