Sözlüklerde ateistlerin ya da islamdışı inanç benimsiyenlerin neden bu şekilde inandıklarıyla alakalı entryleri falan okumaktan etkilenmesi açıkcası beni şaşırttı
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Allah için beni İslama - Kuran ' a inandırın
Allah için beni İslama - Kuran ' a inandırın
Sözlüklerde ateistlerin ya da islamdışı inanç benimsiyenlerin neden bu şekilde inandıklarıyla alakalı entryleri falan okumaktan etkilenmesi açıkcası beni şaşırttı
" Ne gereği var güzel bir gece hamd ediyorum" !
Arapça bilmeyen birisini n kuran ayetlerini tefsir etmesi, manalar çıkarması olacak iş değil, gülünç ve dehşet verici.
Tekrar söyleyeyim CAHİLLER. Cahillerle boy ölçüşemezsin, tartışamazsın.
Sen en iyisi sözlük yerine al eline tefsiri oku. Önce iyice İslamı öğrenmeue bak. İmanını güçlendirmeye bak. Boşver sözlüğü ve bu cahil insanları.
Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Etkilenecek bir sey oralarda.
Fakat turandursun sitesinde kült ateistler vardi.
Etkilenmistim bende. Yani insanin kafasi karışıyor.
Fakat bir sure sonra çok saçma gelmeye başlıyor.
Geçici bir süreç.
Az kaldım kanepeden aşağı düşeyim
yahu kardeş sözlükteki yazarlardan mealmi öğrenilirmiş la çoğu yukardaki arkadaşın dediği gibi ergenus yuh ya
kendin bile sözlükten mi artık bilmem alıntıladığın ayette genişlediğini söylüyon
Vüsat! ne demek kardeş aç bi bak ki ne manaya gelio genişlik genlik genişleme demek bide yazmış genişliyor yazmıyor
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi