Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Allah için beni İslama - Kuran ' a inandırın
Allah için beni İslama - Kuran ' a inandırın
ve bu inanmama nasıl başladı kısaca anlatırsanız yardımcı olabilirim kardeşim.
İslam mükemmel , ama ben değilim.
Eğer ben hata yaparsam beni suçla.
Dinimi değil.

arkadaşım..beynini resetlesen..o tür şeyleri okumadığını farzetsen eline bir kuran tefsiri alsan okumaya başlasan...beynini doğru ile doldursan..şimdi burda ne kadar yazılsa da sen yine şüphede olacaksın...
görmedin,bilmedin
o kelimeyi telaffuz bile etmek istemiyorum.. oinançsızların kafanı karıştırmasına izin verme..şeytana teslim olma..
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Tekrardan hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinizden Rabbim razı gelsin inşaAllah. Dua ile kalın
Fırsat buldukça gel birkaç kelam et.
Uzak kalma buradan.
Allah a emanet ol.
Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
ye yalan desinler bunlara
peki peygamberimiz Muhammedül Emin in hayatını nasıl yalanlayacaklar
hiç batıl bir din için alınacak risklere yapılacak fedakarlıklara benziyor mu peygamberimizin mekkeli müşriklere kafa tutuşu?
uydurma bir din o zamanın statikosuyla tek başına mücadele etmeyi göze alır mı sence? hemde mekkenin en güvenilir en adil kişisi durumundayken?
sadece hak olan bir din peygamberine "Güneşi Sağ Elime Ayı Sol Elime Verseler Yine de Vazgeçmem" dedirtebilir
sadece hak olan bir din hz.ebu bekir gibi hz.ömer gbi hz.ali gibi hz.osman gibi .hz hamza gibi yiğitleri kendi etrafında toplayabilir
bu ve daha sayamadığım nice yiğitlerin batıl bir din ve batıl bir peygamber etrafında toplanmayacak kadar zeki ve aynı zamanda adil olduklarını her kitap her kaynak anlatır.
islamı yalanlayanlar mantıkları ve vicdanlarıyla konuşmuyorlar
tek dertleri zevklerini ve keyiflerini kaçıran islam dininin yüklediği sorumluluk altına girmemektir
çünkü onlar için şu 2 paralık dünya zevklerinden daha hakiki , daha kesin ve daha peşin hiçbirşey yok
ama göremiyorlar ki şimdiye kadar yüz milyarlarca insan şu 2 paralık dünya zevkini ne kadar yaşamışlarsa da bugün o zevkten dört köşe olmuş insanlardan hiçbir iz yoktur,
aksine, hala ve hala şu dünya hayatı için girdikleri günahların hesabını veriyorlar ...
o yüzden zalimlerin keyfiyle değil
vicdanının sesiyle hareket etmeli insan.
her yerinden mantık heryerinden zeka fışkıran bu zalimlerin herşeyin kendi kendine olabileceğini iddia edecek kadar "beyinsiz" olduklarını unutmayalım.
onların hiçliğinde sadece yaratıcı değil onların hiçlğinde aynı zamanda merhamet te yok aynı zaman da lütuf ,kerem ve bağışlama da yok
oysa Rabbimizin varlığının yanında
sonsuz merhamet, sonsuz bağışlama ve sonsuz lütuf da var
hiçbir şeye inanmayan birisi için bile
hangi ihtimal inanılmayı hak ediyor sence?

hangisinin hayali bile güzelse
onun gerçekliği daha da güzeldir.
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi