You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allah'a emanet olun.

Allah'a emanet olun.

Uzman
Allah'a emanet olun.
Forumda daha 1 haftamı dolduramadan forumdan ayrılmaya karar verdim. Nedeni ise şahısların arasındaki sorunların gözümüzün önüne taşınması ve bu konuda bir şey söylemeye kalktığımızda da mesajlarımızın silinmesi.

Eğer bizler üzerinde konuşamayacaksak konunun forumda açılmasını aklen ve mantıken kabul etmem mümkün değil. Buluşur konuşursun, olmadı telefonla ararsın, o da olmazsa mail, skype, facebook falan bir sürü alternatif var. Bizler bu foruma zaten arkadaş olmak ve fikirlerimizi paylaşmak amacıyla geldik. En azından benim durumum bu. Ama madem burada mesaj atabilmek için birileriyle ters düşmek gerekiyor, bizim onayladığımızdan başkasını yazamazsın deniliyor, sen şu konulara yazabilirsin bu konulara yazamazsın deniliyor, ama en önemlisi de

sen istediğin kadar düşün, vakit harca, yol göstermeye çalış, emek ver, satırlarca yaz biz tek tıkla sileriz

deniliyor...

Kusura bakmayın. Ben almayayım. Kimseyle münakaşa etme niyetinde değilim. Bu mesajı sırf veda olsun diye ve bu duruma tepki olsun diye yazıyorum. Ama bunu bile silip silmeyeceğinizden emin değilim.

Birine bir yanlışım olduysa Allah rızası için affetsin. Ben hakkımı sizlere helal ediyorum. Sizler de Allah rızası için haklarınızı helal ediniz.

Hoşçakalın.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
RE: Allah'a emanet olun.
Selamun Aleyküm...şahsen gitmenizi istemiyorum...kalmanızı rica ediyorum...söylediklerinizde haklılık payınızın olduğunu düşünüyorum ama ... ... ... bilemeyiz ki bizim hidayetimize ne sebep olacak...yada bir hayır a vesile olacağız...bir hayırı buradan görüp yapacağız...düşüncem bu şekilde...velhasılı kelam takılmayalım bence buna...
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Kardeş bir hafta olmuş üye olalı aylar öncesinden süre gelen bir olaya yorum yapmaya çalışıyorsun..
Ben bildiğim halde tek kelime yazmıyorum...

Cok fazla karışmamak lazım ..diğer konulara bakarsın bu konuda hiç kimseyi suçlama daha olgun davranmalısınız..: ) gitmek istiyorsanda sen bilirsin..: )
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Neden her konuya müdahil oluyorsunuz anlamıyorum tanımadığınız insanların olaylarına karışıyorsunuz bu sefer insanlar daha fazla tahrik oluyor bir kere mesaj silindimi bu durumu anlamınız Lazım dikkat ederseniz her seferinde söyledik sizle ilgisi olmayan konulara müdahil olmayın diye ama anlatamadık sanırım yada siz anlamadınız...

Mesud konusu da aynı şekilde bu Yüzden taşınmıştı insanlar birbiri ile sorunlarını çözmeye çalışırken altına birisi Şiir yazıyor diğeri espri yapıyor biraz olgun olalım anlayışlı davranalım
Konuların anayasada olması demek herkesin müdahil olması demek değil ki
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Kardeşim üyeliğin daha çok yeni ,arada böyle münakaşalar oluyor.Bizlerin dahil olamamasının sebebi tarafların kendi aralarında olayı çözüp büyümemesi içindir.Aslında çok abartılacak bir durumda değildi bu.Yerine göre birçok kişinin tartışması olmuştur forumda ama bunlar geçici.
Ben şahsen forumdan gitmenin istemem ,bazı şeyleri zamana bırakmak hepimiz açısından iyi olur.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Üyeliğin eski yada yeni olması bir şey farketmez ki...eski üyelik ile yeni üyeliğin farkı olmaması gerek...herkes üye işte...
adı üstünde burası bir forum...ve yapılan yorumları üye olan herkes görüyor...herkes yorum yapma hakkına sahip doğal olarak...şahsi meselelerin bu şekilde olmamasının daha faydalı olacağına inanıyorum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Alegria: Yaz veya yazma. Beni ilgilendirmez. Benim yazıp yazmamamın seni ilgilendirmeyeceği gibi. Ayrıca konu o kadar büyüdü ki gayet olaya hakim oldum bence.

Kurasaki: Hala neden her konuya müdahil oluyorsun diyorsun. Yahu müdahil olmamız istenmiyorsa konu neden forumda açılıyor? Ha burası bizim forumumuz nasıl istersek öyle yürür işler diyorsan onunda bilemem. Bir de tanımadığın insanların olayına karışmak falan... Ben burada kimseyi tanımıyorum kardeşim. Geri kalan herkes birbirinin mahalleden arkadaşı mı yoksa? Yorum kısmı açıksa yorum yaparım, silen de en iyi ihtimalle zamanımı çaldığı için hakka girer, nokta.

Geri kalan arkadaşlara söyleyecek sözüm yok. Allah hepinizden razı olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Mesele üyeliğin eski yada yeni olması değil şahısların birbirini tanıyor olması iki kişinin yada üç kişinin hukukuna neden başkanları karışıyor insanlar tahrik oluyor canfeda hocam eskiden kastımız bu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
peki...

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Can feda yeni üyelikten kastım,bu forumda daha öncede bu tartışmaların olmasıydı ,yoksa herkes üye kimsenin kimseye üstünlüğü yok.Ama bize fikir danışılmadan olaya müdahil olmamızda bana göre uygun değil.Dediğim gibi bi durumlar geçici,önceden de örnekleri var.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.