You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allah'a emanet olun.

Allah'a emanet olun.

Cezalı Üye
RE: Allah'a emanet olun.
Tamam anladım ama bakın tam ne kadardır devam ediyor bu durum bilmiyorum...ne kadardır var bu mevzu???
bir arkadaş yorum yapmış aylardır süregelen bir mevzu diye...aylardır süre gelmesi haliyle forumdaki üyeleri rahatsız edebilir bu çok doğal değil mi? ayrıca dediğim gibi burası forum...herkesin görüş paylaşabileceği yorum yapabileceği bir yer...mümkün mertebe özele indirgememek gerekir...
yapılan yorumları direk karışmak olarak adlandırmamak gerek bence...ayrıca burası özel bir mecra değil ki...iki üç kişi kendi arasında konuşcak...öbürü başka bir konuda konuşacak...burası adı üstünde forum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Haklısın can feda ,ama dışarıdan yapılan yorumlar kaale alınmıyor,bu bir gerçek .Ben şahsen bugüne kadar forumdan haksız yere gönderilen görmedim.O yüzden yönetimdeki arkadaşlardan yana en ufak bir şüphem yok.Bu yüzden onların fikirlerine saygı duyulması taraftarıyım.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Kişilerin özel mesajlaşması olmadığı için burada konu ile sorunlarını çözmeye Çalışıyor sizinde Dediğiniz gibi forum burası eğer iki insan yada üç insan kendi arasındaki münakaşayı bu yolla çözmeye çakılıyorsa bu onların çözüm yöntemidir...

Konu var diye karışmak mı Lazım iki kişi sohbet ederken 3.şahıs müdahil oldumu hoş oluyor mu olmuyor siz dışarda gördüğünüz her olayı yada tartışmayı çevremde oluyor diye katılıyor musunuz

Evet uslup olarak yazdıklarım sert olabilir ama bunu bilerek yada Kasıtlı olarak insanları terbiye edeyim diye yazmıyorum

Ki benim hiç haddime değil bu durum

Allah Aşkına karışmayın insanların özel durumlarına hoş görüden bahsediyorsunuz ama insanların olayları çözümüne bile karışıyorsunuz
Rahat bırakında sizin içinde olmadığınız muhabbetleri iki taraf kendi Arasında çözsün

Ve evet bu şekilde devam ederse alakası olamayan insanların başka Tartışmalara karışmasına engel Olacağım geçmiştete bu Yüzden birçok insan galeyana geldi
Lütfen baskasının tartışmalarına dahil olmayın
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ben rica ettim arkadaşlardan bu konuya müdahil olmamalarını istedim..sadece rica..beni insan yerine koyup ricamı kabul edenler yazmadı...sen kimsinki diyenlerde yazmaya devam etmek istedi, canları sağ olsun...arkadaşlarda bunu farketmiş olmalılarki silmişler..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-03-2015, Saat:06:03 PM, Düzenleyen: Gül-i Cennet.
...
Aslında uzun degil, ve basit bir mevzu idi.Herneyse her şeyin hayırlısı olsun.Ahmet efe'nin kalmasından yanayım.Eğer gitmekte isterse hakkım varsa helaldir.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.