You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
alevilere sordular
alevilere sordular isimli konu tamamen bir kesime hakaret içeren Peygamber Efendimizin Hanımlarına hakaret içeren halifelere ve sahabilere hakaret içeren içeriklerle dolu müdahale edilmesini rica ediyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: alevilere sordular
siz paylaştınız konuyu tahkik ettiniz mi ?
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
elbette, yönetime sundum, incelenir sakıncası yoksa kalır gülücük
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
EHLİ HAHİKAT

yazılarında peygamber hanımlarına halifelere dinimize hizmet etmişlere Ashabı Kirama hakaret eder gibi konuşmaktadır yazıların gözden geçirilmesini talep ediyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yapma kardeşim ya sen bunlara katılmıyorsun da onlardan aktarıyorsun öylemi
o zaman şöyle yazabilirsin buralarda böyle geçiyor ama doğrusu şu şekilde diyebilirdin değil mi?
kaynakların ya doğru değil yada uydurma yada birilerince hazırlanmış bir şeyler o zaman doğru kaynaklar bul ve ayetlere sen tefsir verme alimlerin tefsirlerinden kaynak al olurmu?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.