You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AKP YE NEDEN OY VERİLMEZ... iZLEYİN VE İZLETİN!...

AKP YE NEDEN OY VERİLMEZ... iZLEYİN VE İZLETİN!...

RE: AKP YE NEDEN OY VERİLMEZ... iZLEYİN VE İZLETİN!...
YAV BİRADER MERAK ETTİM SİZİN ERBAKAN HOCA tahtından niye devrildi..acaba ne yaptı. bir şeyleri abarttı. kendisini kaf dağının üstünde sandı.BENDEN BAŞKA GÜÜÜÇÇ yooooook DEDİ. SONRA ANLADIKİ BU İŞLER ÖÖÖÖLE ARTİSLİK YAPIP Bİ ANDA FETVA VERMEYE BENZEMEDİĞİNİ GÖRDÜ. KARDEŞ SİYASET BİLMEK GEREK SİYASET. EĞER ERBAKAN HOCANIZ TAHTINDA BÖBÜRLENMESEYDİ YIKILMAYACAKTI. BUNUN SONUCUNDA DİN İMAN BİLMEZLERİN ELİNE GEÇMEYECEKTİ DEVLET. SİZ ANCAK YALAN HABERLERİ BELGELEYEREK TARTIŞMA YAPABİLİRSİNİZ. SEN ELİNDEKİ BELGELERİN KOPYASINI HÜRRİYETE GÖNDERDE LAF YAPACAK KONU BULSUNLAR. KARDEEEEEEEEEEEEEEEEEŞŞŞŞŞŞŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: RE: AKP YE NEDEN OY VERİLMEZ... iZLEYİN VE İZLETİN!...
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zehra abla her şeye gülerim diyosun ama daha şimdiye kadar her hangi bir iddaayı yalanlayacak bi kanıt söyliyemedin...
Gülme... Savun... Ispatla ki komik mi değil mi anlıyalım...

sizin gözleriniz körse ben napim ya.savunsam bile yine aynı telden çalcanız.aman ya siz yolunuza devam edin.türkiyenin çoğunluğu bizle nede olsa siz olmasanızda olur ve ben artık bu konulara gülücem çünkü çok komikkahkahakahkaha

Sen koyun musun sürünün peşinden gidiyosun?
Ayrıca azlık çok luk önemli değil... Haklı olmak önemli...
Savunmam bile değil... Savunamıyosun bile..

bu sürünün peşinden gidilecekse varsın koyun oliyim.
sağol ya koyun yapmıssın beni.beni istediğin kefeye koy ben gittiğim yolda alnım açık gururlu bi şekilde yürüyorum.
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
arkadaşlar gözünüzü seveyim şu amerika işine takmışsınız başka bir başkanda olsa aynısını yacaktı yalandan yere yormayın kendinizi allah aşkına

şurda bile birlik yok daha ne boşuna konuşuyosunuz

almış yürüyosunuz

keşke daha iyisi olsada ona versek ama yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

saadet diyorsunuz o parti yalan olmuş ama yinede desteklerim

ama o partinin geleceği olmaz belki genel başkan değişir şu olur bu olur düzelebilir ama o insanlarla olmazzzzzzz

bizim genç nesile ihtiyacımız var ecevitten biliyoz bezleniyodu hala başkanlık etcem diyordu

şimdi bu msj kimse cevap yazmasın kimseyle polamiğe gircek havada değilim akp ciyiz evet her yaptığı doğru demiyoruz asla ama şu boş şeyleri konuşmayıda geçiniz lütfen yok bilmem puştla olan resimleri filan...

parti kapansın biz una zaten hazırlıklıyız bizim derdimiz kimseyi germesin...gülücük

hee bide şu var hiç anlamadığım şeyde budur belli bir kesim adamı şeriat getircek diye indirmeye çalışıyor belli bir kesim din elden gitti diye indirmeye çalışıyor valla başkanım orta yolda ilerliyor...

isteyen istediğini konuşssun

mevye veren ağaç taşlanırmış...

tekrar söylüyorum bana karşı kimse cevap yazmasın
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zehra abla her şeye gülerim diyosun ama daha şimdiye kadar her hangi bir iddaayı yalanlayacak bi kanıt söyliyemedin...
Gülme... Savun... Ispatla ki komik mi değil mi anlıyalım...

sizin gözleriniz körse ben napim ya.savunsam bile yine aynı telden çalcanız.aman ya siz yolunuza devam edin.türkiyenin çoğunluğu bizle nede olsa siz olmasanızda olur ve ben artık bu konulara gülücem çünkü çok komikkahkahakahkaha

Sen koyun musun sürünün peşinden gidiyosun?
Ayrıca azlık çok luk önemli değil... Haklı olmak önemli...
Savunmam bile değil... Savunamıyosun bile..

bu sürünün peşinden gidilecekse varsın koyun oliyim.
sağol ya koyun yapmıssın beni.beni istediğin kefeye koy ben gittiğim yolda alnım açık gururlu bi şekilde yürüyorum.

Zehra abla her yorumumu ciddiye almıyarak gülüyosun...
Bn sana koyunsun demedim... Ama bu sürü pskolojisi...
Sn bnim dediğime alınıyosun. Bnimde snin tavırlarına alınma hakkım var o halde.
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
oy verileblecek partler ortadadır... akepe...sadet...bbp

bunlar arasında mantıklı bir seçim yapılacak olursa elbette akepe açık farkla önde olur.. çünkü başında başı dik bir liğder war hemde öyle böyle değil... türkiyenin durumu her nekadar berbaaatta olsa inanın bu en iyi hali... bunuda akepeyi iktidara getirdiğimiz için bu halka borçluyuz.... NİMETLERE ŞÜKRETMEYENLERE GELECEK OLURSAK: gitgide küçülür duruma gelirsiniz lütfen yiğidi öldürün ama hakkını verin....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaşlar gözünüzü seveyim şu amerika işine takmışsınız başka bir başkanda olsa aynısını yacaktı yalandan yere yormayın kendinizi allah aşkına

şurda bile birlik yok daha ne boşuna konuşuyosunuz

almış yürüyosunuz

keşke daha iyisi olsada ona versek ama yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

saadet diyorsunuz o parti yalan olmuş ama yinede desteklerim

ama o partinin geleceği olmaz belki genel başkan değişir şu olur bu olur düzelebilir ama o insanlarla olmazzzzzzz

bizim genç nesile ihtiyacımız var ecevitten biliyoz bezleniyodu hala başkanlık etcem diyordu

şimdi bu msj kimse cevap yazmasın kimseyle polamiğe gircek havada değilim akp ciyiz evet her yaptığı doğru demiyoruz asla ama şu boş şeyleri konuşmayıda geçiniz lütfen yok bilmem puştla olan resimleri filan...

parti kapansın biz una zaten hazırlıklıyız bizim derdimiz kimseyi germesin...gülücük

hee bide şu var hiç anlamadığım şeyde budur belli bir kesim adamı şeriat getircek diye indirmeye çalışıyor belli bir kesim din elden gitti diye indirmeye çalışıyor valla başkanım orta yolda ilerliyor...

isteyen istediğini konuşssun

mevye veren ağaç taşlanırmış...

tekrar söylüyorum bana karşı kimse cevap yazmasın

bu mesaja cvp yazlmaz da naapılır k.bakma......... alkışSmilealkışSmile ama bunu hakediyorsun ganımca..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
arkadaşlar ben yeni bir parti kurcam sizide beklerimkahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oy verileblecek partler ortadadır... akepe...sadet...bbp

bunlar arasında mantıklı bir seçim yapılacak olursa elbette akepe açık farkla önde olur.. çünkü başında başı dik bir liğder war hemde öyle böyle değil... türkiyenin durumu her nekadar berbaaatta olsa inanın bu en iyi hali... bunuda akepeyi iktidara getirdiğimiz için bu halka borçluyuz.... NİMETLERE ŞÜKRETMEYENLERE GELECEK OLURSAK: gitgide küçülür duruma gelirsiniz lütfen yiğidi öldürün ama hakkını verin....

ya ben ecevit döneminde kurs talebsiydim binlerce kurs basılarak kapandı

ilk okul öğrencileri camiye alınmıyordu

ama şimdi hiç bir şey olmasa bile bu yönden rahatız çok şükür...

öyle boş konuşmakla dönmüyor bu işler anında ipe götürüler admı bekara karı boşamak diye buna deniyor iştegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Bizim HÜRRİYET'le sizin gibi diyaloğumuz olmaz...

Bizim safımız bellidir...

ERBAKAN Hoca niye devrildi derseniz, internette yalan haberleri araştırırken Hocamızın neden indirildiğine Bakıverseniz...

Heee yok bakamam derseniz bir kaç başlık söyleyeyim;

1. D-8'i yani İSLÂM Birliğini kurdu.
2. İSLÂM Ortak Pazarını kurdu.
3. Havuz Sistemini kurdu ve devleti borçlanmaktan kurtardı.
4. KİT'leri 2 milyar $ zarar edeken 5 milyar $ kara geçirdi.
5. Ağır sanayi hamlesini başlattı ve devletin yerliliği hareketini başlattı.
6. Memura %500'e Emekli ve bağkurluya %1000'e yakın zam yaptı...
7. İKT'yi geliştirdi...

Daha sayayım mı? Bu yüzden baktılar ki millete faydalı hemen indirdiler...

Selametle...
Ayakları şişinceye kadar ibadet eden peygamberin
Gözleri şişinceye kadar uyuyan ümmetiyiz...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-06-2008, Saat:07:32 PM, Düzenleyen: MGF BAKLACI.
Kayıtsız
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaşlar ben yeni bir parti kurcam sizide beklerimkahkaha

reyyan genel başkan beni yapTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.